11 луксозни предмета за дома, които не бива да притежавате

  • 19 април 2016 13:34

  • 2394
  • 0
11 луксозни предмета за дома, които не бива да притежавате
©

Нашият дом и имуществото, което съдържа, могат да разкрият ужасно много за социалния ни характер. Ако къщата е отражение на личността, най-вероятно другите съвсем лесно могат да разкрият нашите качества и недостатъци по онова, което сме избрали да притежаваме.

А вие колко от изброените по-долу 11 елемента, заклеймени от специалистите по етикет, имате във вашето жилище? Те са определени като същински символи на излишно парадиране с богатство и парвенющина.

Джакузи

Защо някой (със ​​здрав разум) би искал да прекара вечерта, киснейки се с приятели във водата, като същевременно микроскопични парченца епидермис плуват покрай него?

Голям телевизор

Размерът на телевизора в къщата е сигурен тест за социалната класа. По-големият телевизор със сигурност не е символ на висока класа, а точно обратното. Въпреки че богаташите днес без срам поставят в средата на стаята огромни телевизори, експертите съветват те да не са по-големи от 38 инча и определено да не са представители на най-новите технологии на разположение на пазара.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
2394 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини