Цветанов: Нормалната политическа логика е ДСБ да напусне властта (видео)

  • 18 март 2016 12:36

  • 2341
  • 5
Цветанов: Нормалната политическа логика е ДСБ да напусне властта (видео)
© Булфото

Нормалната политическа логика била ДСБ да напусне властта, от ПГ на ГЕРБ искали да кажат истината за "лицето Радан Кънев и всеки да си направи извода кога е искрен, коректен и кога мисли за националните интереси на страната".Така заместникът на Бойко Борисов в партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа обясни пред журналисти вчерашната декларация на колегите си, в която те поискаха премиерът да отстрани тъмносините от властта.

Крайното решение било на министър-председателя, но на срещата, за която ПГ настоява, Борисов трябвало да поеме ангажимент , че управлението продължава в "еди си какъв формат, състав и той държи на личните качества на всеки един от министрите". Ще застанем твърдо зад неговата позиция, но нещата трябва да се назовават с истинските имена, защото има натрупване на напрежение в местните структури на ГЕРБ, заради поведението на ДСБ от последните месеци, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

И добави, че при разговора с лидера на партията проблемите ще бъдат поставени и в частност темата, свързана с позициите, които заема партията на Радан Кънев в изпълнителната власт.

Няма как да обясниш и на европейските партньори в т.ч., че сме заедно с партии, с които управляваме и формираме парламентарното мнозинство, а в същото време част от тях в тези парламентарни групи имат опозиционен характер, разясни Цветанов. Той не виждал причина за трусове в правителството, ако Николай Ненчев и Петър Москов излязат от властта. Два месеца откакто ДСБ е в опозиция имаме нормално правителство, парламентарен живот и законодателна дейност, отбеляза зам.-председателят на ГЕРБ.

И отрече да има разнобой между него и Бойко Борисов, а вчерашният коментар на премиера за бунта на кораба в отсъствието на капитана бил проява на чувството за хумор на лидера на ГЕРБ.

Цветанов допълни още, че декларацията на депутатите на партията била закономерна и заради продължаващото,по думите му, арогантното и некоректно отношение на председателя на ДСБ.

Не може да имаш участие в управлението и да казваш, че правителството не се справя, коментира Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Защото, ако е така, можем да направим извод, че тези хора, може би, саботират реформите в българското правителство, разясни той.

Трябваше да кажем истината, защото пред вас, когато застане някой от ДСБ - говори по един начин, което може да бъде възприето погрешно от аудиторията на дадена медия, даде още аргументи в подкрепа на вчерашната декларация председателят на ПГ на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2341 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
нинов

2016.04.07 | 14:44

4
нормалната човешка логика изисква и ти Цецо да влезеш в затвора.

2016.04.07 | 14:44

5
tozno taka
РЕАЛ

2016.04.07 | 14:43

3
СЛЕД ТОЛКОВА ПАЗАРЛЪЦИ ЦЯЛАТА РАБОТА ЗАПРИЛИЧА НА ЯЙЦА ЗАПЪРТЪЦИ.

2016.04.07 | 14:43

2
Тази PR акция от коя африканска страна я копираxте, уж Бойко добрият човечец, не знаел, че се бунтуват - хората мy, абсолютна измислица.
Палатко Туристов

2016.03.20 | 11:39

1
А нормалната човешка логика изисква да има опция господата да напуснат партията си, ако толкова искат да са в управлението. Какво ви пречи партията в случая? Това си е вътрешнопартиен въпрос - да останат ли или не от тази партия определени министри и зам. министри? Виж ако имате желание да бъдат освободени конкретни позиции в кабинета е друго нещо...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини