Гроздан Караджов: РБ е разделен, има клон на властолюбците

  • 03 февруари 2016 17:30

  • 1328
  • 1
Гроздан Караджов: РБ е разделен, има клон на властолюбците
©

Въздържахме се да гласуваме за Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, защото тя не е представител на РБ повече. Потъпкани бяха всички принципи и процедурни правила, дори и след като официално бе поискано г-жа Кунева официално да се срещне с нас, каза депутатът от РБ Гроздан Караджовв ефира на бТВ.

Кунева се появи при всички други партии освен при собствената си група и гражданското ни сдружение, категоричен е Караджов. Когато петте партии не можеха да се гледат дойде гражданския съвет, за да ги слепи, а сега сме нелегитимни, имаме жажда за власт, допълни той. РБ е разделен на две части – властолюбци, подкрепящи безусловно сегашното управление и ние, които искаме да се спазват подписаните договорки.

Имаме фалшива съдебна реформа и ние ако не бяхме напуснали постовете си нямаше да се види това. ГЕРБ си купува подкрепа, защото има властолюбци в РБ, категоричен е Караджов.

Ние не подкрепяме министрите персонално, а техния реформаторски хъс. Затова подкрепяме министър Петър Москов. Ако г-жа Кунева продължи реформирането на образованието ще я подкрепяме, но трябваше да не се изпращат смс-и, тя сама си написа смс-а към Бойко Борисов. Осуети се нашето право да номинираме нов министър, каза Гроздан Караджов.

Не трябваше РБ да иска този пост. Така РБ става подконтролен, той няма тази обществена тежест, за да има толкова много министерски кресла. Имаме разпарцалена баница, наречена коалиция, това ли е цената на този пост. ДПС и Атака избраха поста на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Имаме безпринципно мнозинство, което опраска съдебната реформа. Това е моделът КОЙ, категоричен е Караджов.

Последвайте канала на

1328 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гост

2016.02.04 | 10:26

1
Ех Грозданчо ех дупе мамино ти се взе на сериозно и взе акъл да даваш Леко бре дупе ти си путка винаги си бил путка .. не мой така ...!

Добави коментар

Водещи новини