Ген. Михо Михов: Не трябва съюзници да пазят небето ни

  • 03 февруари 2016 18:41

  • 1911
  • 1
Ген. Михо Михов: Не трябва съюзници да пазят небето ни
© Булфото/Архив

Необразовани хора сме имали и те са ни проваляли, пожелавам успех на новия образователен министър Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Когато правителството е създадено и работи трябва да се търсят лидерите, за да се работи за реформите, които все още не са започнати в сферата на образованието, каза ген. Михо Михов от АБВ.

Не сме обсъждали своя кандидатура за образователен министър, но имаме потенциала да представим заместник, допълни той. Не искам е да разклащаме управлението и да провокираме нестабилност, а да подкрепяме доверието в партиите. Искаме да се види, че има хора, които ще решат проблемите, каза Михов.

Не е редно да има нови избори, защото ако това се проведе ще влязат само две, три партии, които няма да излъчват експерти и лидери, смята генералът.

Не мисля, че ни беше нужен закона за това да се пазя небето ни от чужди армии. Искаме да се премахне или въобще да не се изпълнява. Нямаме отговор какво мисли нашето общество за този акт. Не е правилно към нашите предци да опорочим авиационната ни школа, която е проверена. Не може да водим съюзни сили в България. Смятам, че този закон ще мине с гласовете, но аз искам да не се следва, за да купим нови самолети, каза ген. Михов.

Какво значи ако се наложи да ползваме съюзна авиация, ние сме виновни, че не закупихме нов самолет, това е проблемът, който стои пред нас. Авиацията ни е световносъизмерима и не трябва да се ощетява, категоричен е генералът.

хубаво е министерството на образованието да се консултира с комисията по отбраната. Не трябва във висшият команден състав да се руши доверието, защото може да се доведе до партизирането му, което е опасно, завърши генералът.

Последвайте канала на

1911 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Пилот

2016.02.04 | 11:02

1
Генерале Генерале докъде я докарахме. Кой би предполагал преди време че ще паднем толкова ниско.

Добави коментар

Водещи новини