До края на деня или до края на другата седмица ще бъде ясна причината за смъртта на Тодор, съобщи Ца

  • 29 януари 2016 07:59

  • 2512
  • 1
До края на деня или до края на другата седмица ще бъде ясна причината за смъртта на Тодор, съобщи Ца
©

Съдебно-медицинската експертиза е ключът към решаването на делото за убийството на Тодор от Враца. Тя, по данни, които имаме, ще е готова до края на деня или до края на другата седмица.

Това заяви в интервю за бТВ главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

Всичко, което е събрано като доказателствен материал е от свидетелски показания и писмени доказателства, поясни той.

Помолен да коментира доклада от Европейската комисия, Цацаров отбеляза: „Докладът е болезнено реалистичен и съвсем ясно отчита слаб напредък по отношение на корупционните престъпления. Слаб е напредъкът и в борбата с организираната престъпност“.

По отношение на поисканата му от бившия правосъден министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и от реформатора Радан Кънев оставка, обвинител номер 1 изтъкна: „По отношение на Иванов – той няма друг полезен ход. Ясно е какво е оставил зад себе си, какво друго да направи освен да търси виновник от друг кръг. Да си подам оставката, защото точно Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския ми я иска, не това е съзнанието ми за това, което работя. Това не ми е критерий. Ако човек в един момент осъзнае, че не може да се справи с това, което му е възложено, той може да си подаде оставката. Няма да стане, за да доставя удовлетворение на някой, който е направил всичко възможно този доклад да е отрицателен“.

По отношение на Радан Кънев, главният прокурор се възмути: „Той ми иска оставката в ролята си на опозиция, а стоейки до управляващите“.

„Дайте малко да мислим за работа, а не за това конюнктурата да ни влече от единия крак към другия“, призова главният прокурор.

Последвайте канала на

2512 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Mancini

2016.01.29 | 21:46

1
50 $ безплатен Pokerstars истински пари Не е необходим депозит в тази връзка: goo.gl/A4ouZu

Добави коментар

Водещи новини