Яне Янев : БСП и ДПС имат хрантутници скрити в бюджета

  • 16 ноември 2011 13:06

  • 841
  • 1
Яне Янев : БСП и ДПС имат хрантутници скрити в бюджета
©

Бюджетът за следващата година има страшно много недостатъци, но основния въпрос който стои пред България е каква е алтернативата и кой би могъл да бъде носител на тази алтернатива на фона на вторичната рецесия. Това заяви по време на дебатите за бюджета лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

БСП и ДПС, които също имат своите хрантутници в този бюджет ще продължат да ги имат. Комисията на Евтим Костадинов за досиетата се води от активист на БСП, намалете и техния бюджет, призова Янев. Той призова да се съкрати щата и на Комисията за защита от дискриминация, която се държи от ДПС.

Час по-скоро трябва чрез законодателна инициатива да се орежат паразитните структури СЕМ и КРС, чието съдържание е изкуствено раздуто и освен от време на време да предизвикват скандали нищо друго не правят, заяви Янев.

Лидерът на РЗС призова Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 да стане съвносител на предложенията на партията за орязване с 5-10% на бюджета на парламента. Това ще бъде послание към избирателите, че депутатите също има откъде да режат. Не знам защо Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа толкова болезнено приема орязване на бюджета на МВР със 100 млн. лв., попита от трибуната Янев и определи внесения проект от ГЕРБ като най-консервативния бюджет за всички 22 години преход.

Последвайте канала на

Novini.bg
841 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
e

2011.11.16 | 23:18

1
---- Прикрепено писмо (ЕНЕРГИЙНИ "СТАРАНИЯ"-до министър С.Дянков) ---- Подател: евгени славков До: PRESS_OFFICE@MINFIN.BG, MINISTER@MINFIN.BG Относно: ЕНЕРГИЙНИ "СТАРАНИЯ"-до министър С.Дянков Дата: Сряда, 2011, Ноември 16 13:00:23 ЕЕТ >> Господин Дянков ,мисля,че това е твой пресен цитат,поправи ме ако не е така.Застраховка на Мутренската политика на Борисов ,при евентоално проваляне на бъджет 2012,и презастраховането си чрез твои и изказвания на Цветанов,не ви оневинява за ОГРАБВАНЕТО на България.В недалечно минало се тиражираше как "Спонсорството на МВР е "добро за оцеляването му.Сега защо не анализирате всичките "пера" на МВР-бюджета,за да разсеяте големите ПИТАНКИ !!! Някак си няма да стане ,както няма и да благоволиш да изясниш"Срещата ви с Борисов" в Америка чрез АБВ-билети.Толкова ще отговориш,колкото и "Царя" за запознанството си "Мултигруп",пак по АБВ-направления. Сащто токлова ,щет обясни и бившия мин.Милен Велчев относно "печалившата"продажба на държавния дълг.Не вярвам да ти се говори относно Булгаргаз,както и на Р.Овчаров за Топлофикация.А ти се опитваш по медиите да настройваш общественото мнение :Как трябва да се промени пенсионната система спрямо европейската такава.Не знам какво си следвал,но вашия "началник" Борисов ,най-вероятно/не твърдя със сигурност/ те държи и тебе чрез КОМПРОМАТИ,защото ,той е известен в това си качество като "ГЛАВЕН СЕКРЕТАР",за което АБВ го удостои със ВСИЧКО.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини