Цветан Цветанов: Намалете бюджета на МВР и РПУ – та ще спрат работа (видео)

  • 15 ноември 2011 08:16

  • 4937
  • 17
Цветан Цветанов: Намалете бюджета на МВР и РПУ – та ще спрат работа (видео)
©

Ако бюджетът бъде намален със 100 млн. лв няма да правим никакви разходи, местните полицейски управления ще затворят. Това заяви в предаването Бодилник по ТВ 7 министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Така той коментира предложението на лидера на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, след среща с финансовия министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи бюджетът на силовото ведомство да бъде орязан с 10%. Ние взехме много тежко решение свързано със забраната на дарения от физически лица. Сега само ЕС и държавните структури може да даряват, припомни вътрешният министър.

Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, и Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна съм ги възприемал като едно. Българските граждани са тези, които назначават и уволняват. Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, е креслив политик, който изтърсва някакво позициониране. Не искам да го коментирам, защото ми е толкова натоварено със задачите пред държавата.

Имаше много спекулации по отношение на бюджета на МВР, особено БСП, които в предизборните си клипове си обвиняваха, че е най-големия бюджет, а парите са едно към три спрямо здравеопазването, подчерта Цветанов. Следващата година МВР ще има най-малко пари в сравнение с последните години.

Не сме обсъждали дали е трябвало да подам оставка при лоши резултати от изборите. Никога не съм възприемал подаръка от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г като привилегия, а е една закачка. Аз казах, че ГЕРБ ще избере президент през есента на 2009 г. Така Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа отговори на въпроса счита ли се обиден, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г му е подарил часовник за 100 лв. В нощта на победата на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното премиерът се раздели с още един часовник заради загубата на бас.


 

Последвайте канала на

Novini.bg
4937 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
AJ4A

2011.11.16 | 20:19

17
Не знам дали някога е ставало публично достояние, но България е на едно от първите места в ЕС по брой на полицаите на глава от населението. Истината е, че ако СЪДА вършеше своята работа полицията можеше да е наполовина, а оттам и разходите на държавния бюджет щяха да са с около половин милиард лева по-малко. Когато съда не си върши работата ......... какъв е смисъла от толкова много полицаи и толкова големи бюджетни разходи (в държавния бюджет за 2012 г. са предвидени около един милиард и триста милиона лева)?!?!?!? Това е поредното доказателство за ВРЕДИТЕ, които причинява българската съдебна система на държавата като цяло и на всеки един данъкоплатец, чийто пари издържат както съдебната система, така и полицията!!!!! В България на 100 000 човека от населението се падат 442 полицаи. За сравнение в САЩ бройката на полицаите е 233, в Англия 257, в Швейцария 214, в Япония 197, а във Финландия 146. Няма нужда да правя сравнение между престъпността във Финландия и в България, нито пък може да става сравнение между подготовката, професионализма и ефекта от работата на един полицай в САЩ или Англия и един БГ полицаи. Колкото и зле да звучи БГ полицая търси начин да изкара по втория начин 20 лева и за 20 лева е готов да пусне търговец на дрога или пиян шофьор, които след 10 минути биха могли да "зарибят" неговите собствени деца или да убият на път неговите собствени възрастни родители .......... и всичко това в името на някакви си 20 лева :-(((. Разбира се не всички полицаи са от един дол дренки, нооооооооо те разбирам тогава, ако не са от същия дол дренки, защо работят за прогнила (да не я наричам с по-жлъчни епитети) система и волно или неволно стават "съучастници" на всичко лошо, което се случва в българската полиция!!!! И все пак ........... ако СЪДА вършеше работата си ...... държавата щеше да е държава и полицията да е истинска полиция, а не БГ милиция!!!
въпрос

2011.11.16 | 19:31

16
А какъв е смисъла от РПУ-тата след като циганите забивт ножове в главите на възрастни хора абсолютно БЕЗНАКАЗАНО?
БиАДжи

2011.11.16 | 19:31

15
Тоя шиник кво плаши, за какво му са на бедния убит народ РПУ-та, само аз ли не се сещам да са реагирали поне веднъж адекватно? Само му вижте физиономията, каква природна нечовешка простота излъчва.
петя

2011.11.16 | 19:31

14
Няма пари за пенсионерите, няма за майките- майчинството дори май няма да стане равно на мин.работна заплата, а за МВР ще има- те колко заплати ще вземат при пенсиониране............... Намалете им ги докато отмине кризата, нали това винаги е оправдание
The_One

2011.11.16 | 19:31

13
То тогава да нямаме полиция а? Господата с предходните изказвания ще излязат на улицата и ще си рискуват живота и здравето за благото на останалите, които ще ги плюят разбира се. Да ви е честита "новата полиция" тогава и да на забравите, когато сте пострадали от престъпление да се обърнете с "жалба" към арменския поп.
Niki_tailor

2011.11.16 | 19:31

12
А сега,мислиш ли ,че имаме полиция,която се грижи за реда и сигурноста на народа,или по-точно за "сигурноста" на управляващите...
еее

2011.11.16 | 19:31

11
Значи това бил начина да се справим с престъпността. Намаляваме бюджета на МВР и закриваме работните места на най-наглите престъпници в България.

2011.11.16 | 19:30

10
Да. За съжаление, нещата у нас са докарани до такова състояние, че единственият начин да се справим с престъпността е да разпуснем полицията и да викаме на помощ "Смит&Уесън" (може и "Макаров" и "ТТ", а защо не и АК-47) Само тогава потенциалният престъпник ще осъзнава, че спипат ли го, няма да има псевдодържава, според която, човек, който пренебрегва човешките права на другите хора, има някакви човешки права.

2011.11.16 | 19:30

9
Те и сега не работят, така че няма да е голяма загуба.
onzi

2011.11.16 | 19:30

8
тогава незнам каде ще се оплакват всички изказващи се неподготвени,все полицията ни винивна. махаите я да я няма ,па да видим кво ще стане
БиАДжи

2011.11.16 | 19:30

7
The_one: аве тикво ти си сигурно си един от ушевите..каква полиция имаме сега ве? Тази дето бие 13 годишните деца по протестите и мачовете, това ли ти е полицията. На тях ли се оплакваш при проблем, те ли те пазят? Да пази господ :такова пазене. Трябва да има полиция, и тя да защитава хората, тези от джоба на който се издържа. Трябда да имат респект всички към нея, и да не бъде инструмент на властта.
хан Соло

2011.11.16 | 19:30

6
Интересни коментари за и против полицията. Но нека някой ми обясни защо им са 20 те заплати при пенсиониране, и първата категория труд. Ако се намери един от тези среди да ми го обясни ще съм най щастливият човек.???????????????? Само не ми казвайте че работата е рискова, защото ще се намерят сто които да изброят 10 професии по рискови, за които няма привилегии.
The_One

2011.11.16 | 19:29

5
Не знам дали ще Ви направя щастлив, но смятам, че едва ли се занимавате постоянно с "боклуците" на обществото или сте носили разложен течащ труп. А да ви се е случвало при проверка на автомобил или при преследване на въоръжено лице да ви прострелят в главата? Това са достатъчно примери и ако не Ви стигат за да станете щтастлив то явно няма как да Ви се помогне.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини