Как едно парализирано момиче се превърна в топмодел

  • 20 януари 2016 16:59

  • 4052
  • 2
Как едно парализирано момиче се превърна в топмодел
©

Преди четири години Сара Наджм претърпява сериозно мозъчно увреждане вследствие на ужасяваща катастрофа, а лекарите са сигурни, че няма да проходи отново.

След инцидента Сара изпадна в кома и остава парализирана, а докторите не давали надежди тя да проходи отново. Катастрофата става през 2012 година (когато Сара е едва на 17 години), а година по-късно става чудо (плод на безотказната воля на Сара) и тя отново е на крака.

Когато е едва на 17 години, кола блъсва Сара, която просто пресичала улицата. Инцидентът се оказва много тежък и лекарите дори не са сигурни дали тя ще оцелее. Мозъкът й бил толкова сериозно увреден, че Сара загубила част от паметта си, била напълно парализирана. Но след упорита работа, от страна на невролози, момичето отново може да се храни, да сяда и да ходи. Дори една година по-късно, Сара не само прохожда отново, но и започва да се занимава със скално катерене.

Прочети още тук.

 
 

Последвайте канала на

woman.bg
4052 2

Коментари 2

Добави коментар

2016.01.21 | 15:01

2
Браво на това момиче!
ВАЖНО!

2016.01.21 | 15:01

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини