Татяна Дончева: Захариева няма никакво отношение към правосъдието и съдебната реформа

  • 19 декември 2015 10:33

  • 3384
  • 3
Татяна Дончева: Захариева няма никакво отношение към правосъдието и съдебната реформа
© Булфото (архив)

Новият правосъден министър Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на е завършила право в Пловдивския университет, две години е била юрисконсулт, никога не е била в съдебна зала и няма отношение към съдебната реформа.

Това заяви в предаването "Тази събота" по БТВ  лидерът на „Движение 21” Татян Дончева. По думите й съпругът на Захариева е „личен архитект” на президента Росен Плевнелиев, а тя е избрана, за да „уплътни поста, за който ГЕРБ няма човек". Според Дончева партията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г няма хора за много постове. Втория мандат на Борисов като премиер тя определи с две народни поговорки: „Вълкът козината си мени, но нрава – не” и „Преоблякъл се Илия, погледнал се – пак с тия”.

Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в смята, че Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и ДСБ не са излязли в опозиция. Причината е, че в кабинета остават Петър Москов (министър на здравеопазването) и Даниел Митов (министър на външните работи). Тя сравни ДСБ с ездач с един крак.

Според Дончева БСП е слаба опозиция в момента, защото не взима отношение към критичните за обществото въпроси. Относно съдебната реформа, тя смята, че Столетницата е защитник на статуквото, от което дори не се ползва.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3384 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Манев

2015.12.20 | 23:49

3
Не забравяйте! Само Татяна е дялания камък.
Да

2015.12.20 | 23:49

2
Татяна е СМОТАНЯЧКА !
Петър

2015.12.20 | 23:48

1
Татяно, помним, че работеше за Мултигруп. Помним времето, когато беше острието на БСП и прокара в НС закона"Ванко -1" за да извадиш от затвора единствения осъден сутеньор. Редовно защитаваш мастити убийци и уроди от престъпния свят. И, ти ли се считаш за праведна, не корумпирана и честна? Стига лъжи и политическа агитация.

Добави коментар

Водещи новини