Разследват топмодела Бар Рафаели за укриване на данъци

  • 17 декември 2015 19:31

  • 2773
  • 3
Разследват топмодела Бар Рафаели за укриване на данъци
© Getty Images/Guliver

Супермоделът Бар Рафаели е разследвана за укриване на данъци в размер на милиони долари в родината си Израел, предадоха АП и БТА.

Местни издания съобщават, че в сряда 30-годишната Рафаели е разпитвана от данъчните власти в продължение на 12 часа, след като е била заподозряна в различни форми на укриване на данъци.

Данъчните обвиняват Бар Рафаели, че не е съобщила за луксозни придобивки като коли, които е получила от автомобилни компании в замяна на реклама, че не е плащала данъци за луксозния си апартамент в Тел Авив, както и че в опит да избегне някои задължения, е подвела властите, че не живее в Израел.

Рафаели, която отрича да е извършила данъчни нарушения, трябва да внесе гаранция от близо 200 000 долара и да координира намеренията си с властите, ако пожелае да пътува извън Израел. В случая е замесена и майката на супермодела.

Бар Рафаели преди имаше проблеми в родината си заради това, че е избегнала задължителната военна служба, но успя да ги разреши, припомня агенцията.

Освен с успешната си кариера, красавицата нашумя и с връзката си с холивудската звезда Леонардо ди Каприо. Понастоящем Бар Рафаели е омъжена за израелски бизнесмен.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2773 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.12.20 | 20:01

3
Топмодела в никакъв случай не е топжена, има къде по красиви жени, но някой е решил да я рекламира и медиите като помогнат и ето ти топмодел...

2015.12.18 | 09:51

2
тази е еврейка колкото аз съм негър
ценител

2015.12.18 | 09:51

1
Има 1% нещо отблъскващо в нея, но в същото време е много натрапчиво. Като лъжицата катран в кацата с мед.

Добави коментар

Водещи новини