Андрей Райчев: ДСБ разиграват фарс, предизвестено е ненапускането на Меглена Кунева

  • 14 декември 2015 11:55

  • 4301
  • 4
Андрей Райчев: ДСБ разиграват фарс, предизвестено е ненапускането на Меглена Кунева
© Булфото

Имаме истински фарс – една партия заяви, че излиза в опозиция, когато тримата ѝ министри остават в управлението. Така коментира политическата ситуация социологът Андрей Райчев пред Радио София.

Символично и нарочно тези бройки в квотата бяха променени в последния момент, за да не се изпълни 100% от исканото от Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, а 95%. И той, както се бе зарекъл, напусна министерския пост. Оставката не бе замисъл на партия, а лично действие на един честен човек, който държи на думата си, заяви Райчев.

Тази оставка бе кубчето в пирамидата, което като се извади, освободи напрежението и най-дясната част от Реформаторския блок (ДСБ) предприе своето. Първо Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и напусна в лично качество, но той срещна подкрепа в неговия електорат, в неговата партия, но не бе последван от другите участници в Реформаторския блок. Не срещна и подкрепа от министрите – освен д-р Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва, тук са и външният и просветният министър. Предизвестено е ненапускането от управлението и на Меглена Кунева, убеден е социологът.

По думите му ДСБ цепят Реформаторския блок и искат да излязат "единствените свестни". Много е вероятно на г-н Плевнелиев да му излезе късметът да съставя три служебни правителства, прогнозира Андрей Райчев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4301 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
1

2015.12.15 | 17:27

4
Тоя скапан родоотстъпник какво дава мнения? Да отива за Москва!
Ostavka

2015.12.15 | 17:26

3
GERB=MAFIA!
ГЕНЧО

2015.12.15 | 17:26

2
Вари го,печи го комуниста си остава комунист.Всички се упражняват на темата от тук на татък.Никой не коментира защо се стигна до тук.
христо христов

2015.12.14 | 19:12

1
"когато пътищата ви се разминават не правете общи планове"......човекът има позиция и я отстоява....каквото и да се каже против него,ще бъде глупост...това,че някой иска да падне от високо да не завлича и останалите....а ти андрейчо си ни напълно ясен, без да говориш знаем какво искаш да кажеш.....

Добави коментар

Водещи новини