Лозан Панов: Министър Иванов беше много самотен (видео)

  • 10 декември 2015 09:40

  • 3371
  • 1
Лозан Панов: Министър Иванов беше много самотен (видео)
© Булфото

Председателят на ВКС Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет коментира пред журналисти, че вчерашното гласуване относно колегиите във ВСС му се струва повече като продукт за Брюксел, който трябва да видят, отколкото, че ще се случи нещо реално в съдебната реформа.

"Защо трябваше да питаме Венецианската комисия по този въпрос и после да не отчетем нейните препоръки?", чуди се Панов.

В препоръките се казва, че трябва да има мнозинство на съдиите, а това вчера не се случи, каза той, предаде репортер на novini.bg.

"От гласуването вчера е очевидно, че ще има дебаланс", поясни Панов. Той обясни, че е присъствал в пленарна зала и не е усетил Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския да получи подкрепа от кабинета. "Министър Иванов беше много самотен. И сега вече Янева и Ченалова могат да станат генерални адвокати и да се успокоят. Всичко това, което стана ми прилича на етюд", заяви председателят на ВКС. "Смъртта на министъра на правосъдието беше предизвестена", добави той. Историческият компромис се крепи на най - окастрения вариант от промени, които трябва да се случат в съдебната система, категоричен е Панов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3371 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гъди

2015.12.10 | 16:07

1
"Лозан Панов: Министър Иванов беше много самотен." Да,бе? А Рада Дълбоката защо не я броиш?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини