КСНС заседава заради промените в геостратегическата обстановка (видео)

  • 10 ноември 2015 09:37

  • 3236
  • 9
КСНС заседава заради промените в геостратегическата обстановка (видео)
© Novini.bg

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пристигна в сградата на Президентството за предстоящото заседание на КСНС, предаде репортер на Новини.бг.

На заседанието присъстват още вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св., главният прокурор Сотир Цацаров, председателят на ДАНС, както и председателят на ПГ на ПП ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, Борислав Борисов от АБВ, политически лидери. Очаква се да дойдат и представители от БСП.

На влизане съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността заяви, че очаква на този съвет да се говори за истинските проблеми, а не за хибридни войни. "Липсва държавността", отбеляза той. "Не може, когато на 1000 км. от България се водят такива войни, а ти тайно без обществено обсъждане да правиш реформи по този начин в системата на МВР", коментира още той.

Лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа също присъства на КСНС. На влизане той коментира пред медиите, че отдавна е била поискана подобна среща и дори президентът е закъснял. "Вместо това президентът Плевнелиев отиде на посещение в Букурещ и след като се върна реши да свика КСНС", за "вълната от пришълци", коментира Сидеров. 

Той припомни, че преди време премиерът се е оплаквал, че руският газ е много скъп. „Няма как да посочват Русия като агресивна държава, а после да искат евтин газ“, заяви националистът пред журналисти. „Ако аз съм президент или премиер, руският газ ще е много по-евтин, енергийните проекти ще се реализират, ще има работни места, ще има пазар за българските стоки в Русия и ще бъде затворена границата за пришълци”, каза още Сидеров пред входа на президентството.

Той смята, че и на този КСНС ще е контрапункт на управляващите.

Пеша за разговорите при държавния глава пристигна министърът на отбраната Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки.. С обяснението, че не иска да влиза в последните минути Ненчев спомена само, тази седмица започва разговори с всички парламентарно представени партии за обсъждане на разписаната вече Национална отбранителна стратегия.

Председателят на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно обяви, че е закъснял заради отдавна планирана среща. Той коментира пред журналистите, че не идва с големи очаквания на КСНС. "Не очаквам кой знае какво от КСНС. Ние няколко пъти предлагахме да се свика подобна среща, за да обсъдим нашата позиция за бежанците, а не да ходим на съветите на Европа неподготвени. Надявам се оттук нататък президентът да свиква редовно КСНС", посочи той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3236 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2015.11.10 | 15:59

9
В Германия се питат защото бежанците са предимно млади мъже???
УЖАС

2015.11.10 | 15:58

8
МАФИЯТА Е НА ВЛАСТ в България. Новите (деца на комунисти, „завършили” на Запад) и старите комунистически кланове са превзели буквално цялата държава. Там няма парламент и партии. ”Партиите” са различни кланове на комунисти. Правителството се олицетворява от държавна сигурност. Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. емигрират! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява , като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол! Когато на власт са наркотрфиканти като Борисов, ефективно осъдени като Цветанов и офшорни перачи на пари като Плевнелиев, все такива \\\"новини\\\" ще има. Ало, Ваньо: ставка, разследване и съд за убийството на Чакъра и самоубийството на Мишо Бирата! Не забравяйте за екзекуцията на единствения свидетел в делото срещу Цвъ Цвъ......загинал в СЛУЧАЙНА автомобилна катастрофа :) :) Бойко Борисов има откраднати над 4 милиарда държавни пари, които е изнесъл по сметките си в Америка и Израел. Дъщеря му си живурка в Америка и кара бентлита с парите на лошият мат\\\'рял. Бащицата тръгнал да регулира цените на сиренето и агнешкото. ВЪРНИ ПАРИТЕ МИЗЕРНИКО. ОСТАВКА и ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА БОКО ТИКВАТА!!
йосиф висарионович СТАЛИН

2015.11.10 | 15:58

7
МАФИЯТА Е НА ВЛАСТ в България. Новите (деца на комунисти, „завършили” на Запад) и старите комунистически кланове са превзели буквално цялата държава. Там няма парламент и партии. ”Партиите” са различни кланове на комунисти. Правителството се олицетворява от държавна сигурност. Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. емигрират! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява , като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол! Когато на власт са наркотрфиканти като Борисов, ефективно осъдени като Цветанов и офшорни перачи на пари като Плевнелиев, все такива \\\"новини\\\" ще има. Ало, Ваньо: ставка, разследване и съд за убийството на Чакъра и самоубийството на Мишо Бирата! Не забравяйте за екзекуцията на единствения свидетел в делото срещу Цвъ Цвъ......загинал в СЛУЧАЙНА автомобилна катастрофа :) :) Бойко Борисов има откраднати над 4 милиарда държавни пари, които е изнесъл по сметките си в Америка и Израел. Дъщеря му си живурка в Америка и кара бентлита с парите на лошият мат\\\'рял. Бащицата тръгнал да регулира цените на сиренето и агнешкото. ВЪРНИ ПАРИТЕ МИЗЕРНИКО. ОСТАВКА и ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА БОКО ТИКВАТА!! ///boko ima 3 miliarda ///
ДЖИХАДИСТА

2015.11.10 | 15:58

5
БЪЛГАРИ СКОРО ЩЕ ВИ ОПЪНЕМЕ

2015.11.10 | 15:58

6
Докато учеше българския колко пъти ти пръскаха миризливата слива?

2015.11.10 | 15:58

4
Управление на ТИКВАТА и Пастирката = смърт за българите ! В ПАНДИЗА тези комунистическа крадци и лъжци ! САМО ВОЛЕН !

2015.11.10 | 15:57

2
САМО АТАКА ! САМО БЪЛГАРИЯ ! СЛАВА на РУСИЯ ! ДОЛУ САТАНАТА СРАЩ !

2015.11.10 | 15:58

3
В България като изключите управляващата мафия герб+бсп дпс, хомосексуалисти наркомани и цигани, не искат Волен Сидеров да управлява!

2015.11.10 | 13:36

1
бедни са, нямат пари за булка, та за това първо са се отбили в ИД! Там много работи са забранени, но имаш право да чукаш всичко що мърда от женски пол! Те, това направо си е ислямския рай за всеки беден млад правоверен, който освен в интернет никога не е виждал гола жена на живо! За беля се появиха руснаците, но само мъжки и без най-силното руско оръжие-рускините! При това положение не им оставаше друго освен да тръгнат към Германия! Русите германки много си падат по мургавелници!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини