РБ не подкрепя предложението на "Атака" да се присъединим към антитерористичната коалиция

  • 06 октомври 2015 13:46

  • 1560
  • 4
РБ не подкрепя предложението на "Атака" да се присъединим към антитерористичната коалиция
© Булфото

Реформаторите няма да подкрепят предложението на "Атака" за присъединяване към антитерористичната коалиция срещу Ислямска държава по инициатива на Русия.

Това коментира в кулоарите на парламента съпредседателят на ПГ на Реформаторския блок Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. По-рано днес на брифинг в Народното събрание лидерът на националистите Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа представи внесеното проекторешение в тази посока. Ние сме член на военен пакт, нашите усилия трябва да бъдат насочени към активната роля, която е нужна на този военен пакт в умиротворяването на Сирия, обясни тъмносиният политик.

Във връзка с информации, че отново може да бъде отложено присъединяването на България към Шенген, Кънев подчерта, че не вижда връзка с бежанския поток, който евентуално може да премине през страната ни. Продължаваме да отговаряме на преките изисквания по отношение на граничния контрол и се вижда, че в момента България е една от държавите с най-добре опазени граници, посочи той. И наблегна, че сегашната криза изисква много по-смели и много по-адекватни действия на целия ЕС за охрана на външната граница, независимо дали е шенгенска или не.

Това, към което трябва да насочим позициите си и цялата си политика както по отношение на Сирия, така и по отношение на бежанската криза, е Евросъюзът да се превърна в силен международен политически играчи, какъвто в момента не е, обясни Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Последвайте канала на

БТА
1560 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.10.14 | 15:33

4
Рамадан ! Това е истинското име на тоя ислямист !България е пишете "бегала"!
nana

2015.10.14 | 15:32

3
Евросъюз - глупости! Този съюз е губеща карта от самото начало. Шайка управлявана от гейове!
нормалма деградация

2015.10.14 | 15:32

2
Те са на хранилката на "хамерика" за България. КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ПЛАТЕНИ ПРЕДАТЕЛИ .Евреиските им господари ги оставят да крадат безнаказано и да правят ПРИВАТИЗАЦИЯ или продаване почти на безценица(но лична изгода под масата) на нашите природни ресурси и фабрики строени от нашите родители.

2015.10.14 | 15:32

1
Рамадан ,няма как да не защити "братята " си от ИДИЛ !

Добави коментар

Водещи новини