Москов: Главният прокурор застава зад всички важни текстове за промяна в Конституцията

  • 17 юли 2015 13:57

  • 988
  • 1
Москов: Главният прокурор застава зад всички важни текстове за промяна в Конституцията
©

Главният прокурор Сотир Цацаров потвърди, че застава зад всички важни текстове за промяна в Конституцията на среща днес с лидера на ДСБ и съпредседател на ПГ на Реформаторския блок Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и зам.-председателя на ДСБ Петър Москов. Това обяви министър Москов пред журналисти след края на срещата.

Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и заяви, че с главния прокурор имат обща воля за реформи в прокуратурата и определи днешния им разговор като оптимистичен. Той уточни, че поводът за срещата е бил да не се допуска напрежение и медийните интерпретации да пречат на диалога за съдебната реформа. Той добави, че със Сотир Цацаров са се съгласили, че разговорът за конституционните промени вече е изцяло на политическата плоскост. Оттук нататък прокуратурата не е участник в политическите разговори. Наша задача е да съберем 180 гласа в Народното събрание, заяви Кънев.

Лидерът на ДСБ каза, че днес отново е потвърдил пред главния прокурор, че никой няма политически намерения за промени в прокуратурата. "Никой никого не маха и никой никого не слага", добави Кънев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
988 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Фори

2015.07.17 | 21:24

1
Ще ги сътворите едни и после няма да има съвсем управия...народът не ви вярва!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини