Ген. Атанасов: Не вярвам Борисов да поеме ангажимент за отлагане на съдебната реформа

  • 16 юли 2015 08:13

  • 1447
  • 4
Ген. Атанасов: Не вярвам Борисов да поеме ангажимент за отлагане на съдебната реформа
©

В студиото на сутрешния блок на Нова телевизия ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров коментира срещата на Реформаторския блок с ДПС заради съдебната реформа.

Той стартира разговора по темата, че ще се съобрази с препоръките на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ще бъде по-обран в изказванията си за Движението.

Ген. Атанасов поясни, че депутатите от Блока са били посрещнати много добре от Движението. "Оставете кафето и баклавата, те са много учтиви хора", коментира той за депутатите от ДПС. Реформаторът поясни, че ДПС са склонни дори да подкрепят по-строга съдебна реформа, но след местните избори. Атанас Атанасов коментира, че не са склонни на никакви компромиси относно законопроекта за съдебната реформа. "Трябва да се гласува всичко на време", напомни той. "Не вярвам Борисов да поеме ангажименти за отлагане на реформата", каза още реформаторът.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1447 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
БАБА ГИЦА

2015.07.20 | 14:28

3
кой е този генерал кой го е произвел и има ли това право Нека генерала ако има доблеста на достоен мъж и да каже коя генерал щабна академия е завършил през коя година и комисия ако ли не е завършил стига сте го титловали за което няма право.Добре че от БКП се премести пак по убеждение в СДС и от едно обикновено дознателче в МВР се превърна в пепеляшка а тиквата в каляска
IALOVATA KURVA BOIKO-IZIADE XYIA NA DOGAN

2015.07.20 | 14:28

4
KOLKOTO KURVATA BOIKO E GENERAL TOLKO E I TOQ PENDER
ВАЙ

2015.07.20 | 14:27

2
този самозван генерал от право не разбира защото няма стаж по специалноста от работата на МВР не разбира защото никога не е работл активна полицейска работа но за сметка на това е научил как се правят сплетни и дава акъл на всички
Джани

2015.07.20 | 14:27

1
Разбира се, че няма Борисов да отложи съдебната реформа. Борисов най-малко има интерес от това. Той така хубаво си е натъкмил нещата и си е постлал удобното килимче,че с тази реформа няма да можеш да го пипнеш.

Добави коментар

Водещи новини