Петков: Защо реформаторите вият толкова, след като не могат да си контролират хората

  • 10 юли 2015 08:13

  • 1519
  • 2
Петков: Защо реформаторите вият толкова, след като не могат да си контролират хората
©

Достатъчно ясно сме казали нашите притеснения относно съдебната реформа. Ние сме тези които предизвикаха публични дискусии за съдебната реформа. Не сме се надпреварвали с никого да внасяме предложения за реформи. Според нас промените в Конституцията няма да имат влияние върху съдебната реформа. Това каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от АБВ в сутрешния блок на БТВ.

„Не знам защо някой се изненадва от тази наша позиция. Ние внесохме първи идеите за промени в съдебната система. Предизвикахме дискусия с академичната общност от системата. Ние искахме да има Съвет за съдебна реформа и това наше предложение е в кабинета на Цецка Цачева”, добави Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Той коментира думите на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и така: "Като сме незначителни защо е този вой?" Техният човек не участва в заседанието на комисията, когато се гледаше законопроектът. Те не могат да си контролират хората, а се вторачват в АБВ. Той поясни, че позицията на партията относно законопроекта за реформа в съдебната система е огласена пред всички и ясно.

Той разкритикува действията на правосъдният министър. "Христо Иванов не е свещена крава и срещу него също могат да се водят проверки. В Министерство на правосъдието се подписват хора от името на министъра. Прокуратурата трябва да се задейства", обяви Петков. 

Обвиняват ви, че сте част от статуквото, коментира водещият. "Това са квалификации, които не искам да обсъждам, защото са под достойнството ми", заяви Петков.



 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1519 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
АБВ

2015.07.14 | 03:08

2
Вашия пастир нямаше ли оставка да подава за дето стадото му излезе на паша без разрешение?

2015.07.14 | 03:07

1
"Достойният" - пикаещият алкохолик?!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини