Политиката на АБВ е навсякъде да има своя листа за съветници, каза Христо Михайлов

  • 19 юли 2015 16:46

  • 1512
  • 1
Политиката на АБВ е навсякъде да има своя листа за съветници, каза Христо Михайлов
©

Политиката на АБВ е навсякъде да имаме своя листа за съветници, каза в Добрич доц. Христо Михайлов, който е член на Националния съвет на АБВ, съобщиха от партията.

Той и председателят на предизборния щаб и зам.-председател на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, както и депутатът проф. Иван Станков, участваха в заседание на областната конференция на партията.

"До момента в централата на партията има подадени 70 кандидати за кметове на общини. Първото заседание на Националния партиен съвет ще се състои в началото на август и смятам, че на него ще можем да разгледаме кандидатурите на 100-120 общини", каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Според него това, че в Добрич има три номинации за кмет, говори, че структурата е здрава.

Номинациите, издигнати от общинската партийна конференция, са на областния лидер на партията Милко Пенчев, на Владимир Калчев, който е председател на Националния контролен съвет, както и на Катя Маринова - общински председател на АБВ. В областния град АБВ ще има максимално дълга листа от 41 кандидати за общински съветници. Педагогът Павлин Павлов е кандидатът на АБВ за кмет на Балчик.

В община Добричка партията залага на кандидатурата за кмет на Димчо Маринов, който е и председател на общинската структура на АБВ. Водят се все още разговори с други политически сили в общините Шабла, Каварна и Генерал Тошево, като не е изключено АБВ да има свой кандидат за кмет и в община Крушари.

В Тервел АБВ ще подкрепи кандидата на БСП Живко Георгиев, който и сега е кмет на общината.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1512 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.07.20 | 00:36

1
KURVI

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини