5 прости стъпки към лекото раждане

  • 04 май 2015 13:31

  • 1493
  • 0
5 прости стъпки към лекото раждане
©

Всяка жена и особено бременна жена мечтае да роди леко. За всяко семейство е важно майката и бебето да се чувстват прекрасно и раждането да мине с възможно най-малко болка, за да може датата на раждане на бебето да се запомни като слънчев ден. Поради това е препоръчително да се подготвим за раждането своевременно.

1. Теоретична подготовка Запишете се на групови занимания за подготовка за раждане. Ако трябва, посетете специалист, с който да поговорите. На тези занимания ще получите много полезни съвети и ще разберете подробности за процеса на раждане, контракциите и т.н. Теоретичната подготовка помага за изграждането на навика да дишате правилно по време на раждане. Освен това ще получите безценни знания и съвети за храненето по време на бременността и за кърменето. На практическите занимания ще се запознаете с комплекс от физически упражнения за бременни.

2. Физическа подготовка Препоръчваме ви да започнете да се занимавате с аквааеробика. Тя е полезна не само за вас, но и за бебето. Аквааеробиката укрепва мускулите и влияе благоприятно върху кожата, ограничавайки появата на стрии.

Прочети повече

Последвайте канала на

Нора Виткова
1493 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини