Костадин Ангелов с остър коментар за Христо Хинков: Готов съм да се срещна с него в съда

  • 20 май 2024 15:47

  • 709
  • 4
Костадин Ангелов с остър коментар за Христо Хинков: Готов съм да се срещна с него в съда
© Булфото (архив)

Христо ХинковХристо ХинковПроф. Христо Хинков е роден на 25 март 1953 г. в София. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на е един провален министър. Лъже постоянно и освен да се оплаква и да хленчи, не е направил и постигнал нищо като ръководител на българското здравеопазване. 

Това написа на личната си страница във Фейсбук бившият здравен министър и кандидат за депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на д-р Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г.. Ето какво още сподели той:

"Сега ще ви разкажа краткия ни разговор за детската болница, но преди това малко хронология.

В края на миналата година, Общественият съвет заяви в Народното събрание, че Хинков и екипа му не са свършили нищо за процеса на изграждането на Националната детска болница. Именно затова не пожелаха тогава да поканим представители на Министерство на здравеопазването на тази среща.

След като с Обществения съвет постигнахме консенсус по проекта на решение на НС за ускореното изграждане на Националната детска болница, веднага го внесохме в НС. Решението се гласува и прие единодушно на 14.02.2024г. Такава остава и позицията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - тогава и сега!

По време на дебатите в пленарна зала Хинков не намери време да дойде. Явно е имал по-важна работа. А сега се прави на загрижен.

Когато стана ясно, че си тръгва от МЗ, дойде при мен да ме убеждава да променим закона за обществените поръчки, за да построим националната детска болница без конкурси, а с пряко договаряне, "както правели частниците", ми каза Хинков.

Аз се изсмях и отвърнах, че това е лудост и няма как да стане. 

Костадин Ангелов: "Мама и аз" получава "зелена светлина" от служебен кабинет на Радев и ПП

Тогава Хинков ми отговори:

“Значи това означава, че няма да имаме Национална детска болница”, обърна се и си тръгна.

Законът за обществените поръчки му пречел да се справи като министър, представяте ли си?!

Апропо, в първите дни, когато стана министър, Хинков дойде да ми се извини за доклада, който написал за управлението и мерките по време на КОВИД пандемията. Обясни ми, че не е искал така да се получи, но министърът тогава...

Всичко това го разказвам, за да стане ясно на всички с какъв мъжкар си имаме работа.

Човек, на когото всички останали са му виновни.

Готов съм да се срещна в съда с Христо ХинковХристо ХинковПроф. Христо Хинков е роден на 25 март 1953 г. в София. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
709 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.05.25 | 05:52

4
❤️ Г­­о­­р­е­щ­и­­­ ­­­м­­о­­м­­­и­ч­­е­т­­­а­­ ­в­и­­­ ­­­о­ч­­а­­к­в­а­­т ­-­­ X­­­1­­8­­­.­­­F­U­N

2024.05.20 | 18:36

3
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/sman

2024.05.20 | 17:56

2
Кой съд? Този, който не е осъдил нито един от вас мутрите ли? Защо пък да не се пробваш, нищо няма да ти направят, дори да си доказан предтъпник. Дори черепа пуснаха.
По добре при пластичен хирург

2024.05.20 | 16:02

1
плешив , кривоглед и сбръчкан от всичко си има селяндура

Добави коментар

Водещи новини