Василева: Ще защитим природата. Дайнов й отговори: Писна ми от лъжи (видео)

  • 16 април 2015 08:11

  • 4314
  • 5
Василева: Ще защитим природата. Дайнов й отговори: Писна ми от лъжи (видео)
©

Екоминистър Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва коментира в сутрешния блок на Нова телевизия бетонните плочи до плажа Корал.

Припомняме ви, че екип на Нова телевизия завари две бетонни площадки, излети на плажа. Те се намират на около 60-70 метра от морския бряг, а върху тях е изградена и подземна комуникация.

"Правителството иска да защити природата и да не се допуска строителство в защитените зони. Имаме изрично разпореждане на премиера да бъде спряно строителството на плажа Корал. Днес ще бъде издадена принудителна заповед за спиране на строителството", съобщи Василева. 

Екоминистърката съобщи отново, че е имало подобни случаи.

Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва е категорична, че в този случай трябва да бъде премахнат бетона.

Тя коментира и случай на плаж в Кранево, където е сложена ограда по средата на пясъчната ивица. По думите й, оградата ще бъде премахната и има такова разпореждане от ДНСК. Василева съобщи също така, че министър Лиляна Павлова, която е запозната със случая, е на същото мнение.

Министър Василева отново напомни, че защитата на природата е част от програмата на правителството.

Политологът Евгений Дайнов също се включи в разговора за плажа "Корал". Той изрази своето недоволство от бездействието на държавата по казуса. Той призова за оставки на всички, които не са си свършили работата и които лъжат. "Аз им плащам заплатите. Писна ми от лъжи", каза още Дайнов.

Инвеститорът, който участва в предаването, заяви от своя страна, че бетонните плочи не са изградени върху дюни, а върху пясъци, които са пренесени от вятъра. По думите му, строителството е спряно в момента, защото това изисква самата технология. Той категорично заяви, че няма заповед за спирането му.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
4314 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.04.18 | 15:26

5
Той заявил че никой не е спрял обекта а министарката заяви че бойко го е спрял--който лъже да му се отреже езика публично..Този който е излял бетона директно в затвора за назидание на всички

2015.04.18 | 15:26

4
Не харесвам Дайнов, защото е подгъзник на Костов, а по времето на Мавъра се вършеха и по-големи безобразия. В случая обаче е прав - държавните институции не си вършат работата ако хората не ги побутнат, а наглостта на някои "бизнесмени", общински чиновници и държавни служители е безгранична и безнаказана.

2015.04.18 | 15:26

3
Кога някой ще обърне внимание какво се случва на "Русалка", където един брадясал келеш е заградил незаконно района и ограничава достъпа дори откъм морето. Въпросният нагъл келеш също се чувства недосегаем, може би защото баща му е кръвопиец от бившата държавна сигурност.

2015.04.18 | 15:26

2
"..бетонните плочи не са изградени върху дюни, а върху пясъци, които са пренесени от вятъра.\" Дюните са точно пясъци прренасяни от вятъра!!!

2015.04.17 | 16:12

1
Този бетон на какъв по цвят комунист е?

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини