Божидар Лукарски ще участва в бизнес форум в Париж

  • 14 април 2015 14:55

  • 1606
  • 2
Божидар Лукарски ще участва в бизнес форум в Париж
©

Министърът на икономиката Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва ще участва в Българо-френски бизнес семинар "Българският пазар: възможности за инвестиции и бизнес". Той се открива утре в Париж. Това съобщиха от Министерство на икономиката.

На него ще бъдат представени възможностите за привличане на френски и други чуждестранни инвеститори в приоритетни за България сектори. Участие в срещата ще вземат държавният секретар по европейски въпроси на Франция Арлем Дезир, изпълнителният директор на Българска агенция за инвестиции Стамен Янев, изпълнителният директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия Мариета Захариева, както и представители на водещи френски компании.

В рамките на посещението си министър Лукарски ще присъства и на официалното откриване на изложбата "Епопея на тракийските царе" в Лувъра, която ще представи хилядолетната история и културно наследство на България пред френската общественост и гости от целия свят.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1606 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.04.18 | 11:55

2
И какво разбира това съществително от бизнес ?
старшината

2015.04.16 | 08:46

1
ЗАЛИЗАН ПЕДАЛ КОГА ЩЕ НАМАЛИТЕ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА --- ДОЛНА КРАДЛИВА СМРАД

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини