Цацаров: Ще има нови обвинения за КТБ

  • 08 април 2015 12:16

  • 1300
  • 1
Цацаров: Ще има нови обвинения за КТБ
© Булфото

Нови обвинения за КТБ ще има днес и най-вероятно утре. Това каза пред журналисти главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, който присъства на работна среща в Съдебната палата за използването на специални разузнавателни средства.

По повод на интервю на депутата от Реформаторския блок /РБ/ Атанас Атанасов, главният прокурор заяви, че срещата му с РБ е преминала в конструктивен дух и на нея е била обсъдена работата на специализираното звено за борба с корупцията "на дълго и на широко".

Цацаров заяви ,че спецзвеното присъства във всички стратегически документи на правителството и ако Атанасов твърди ,че не знае за него, това най-вероятно означава, че "хвърля камък" към коалиционните си партньори. В работната среща за СРС участват също председателят на ВКС Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет, магистрати, депутати.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1300 1

Коментари 1

Добави коментар

2015.12.14 | 11:15

1
ТИКВАТААААА ! Арестувай ТИКВАТА , главния крадец !

Добави коментар

Водещи новини