Бъчварова: В политиката не е задължително да се обичаш с всички

  • 03 април 2015 08:11

  • 1821
  • 0
Бъчварова: В политиката не е задължително да се обичаш с всички
©

"Правителството стои зад проекта на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския за реформи в съдебната система", съобщи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. в сутрешния блок на Нова телевизия.

"Съдебната реформа е много важна, много ключова, затова е хубаво да има повече проекти. Доколкото знам и АБВ има проект за нея", каза тя. "Очевидно е, че съдебната реформа трябва да се случи и тя трябва да стане по най-добрия начин", поясни Бъчварова.

"В политиката не е задължително да се обичаш с всички. Важното е какво работиш и какво се случва", заяви Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. относно това дали Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския се понася с главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

Във връзка с интервюто на Цветан Василев, Бъчварова заяви, че всеки има право на мнение и включително той.

На въпрос как работи с агенциите в момента, вътрешният министър съобщи, че за момента всичко е наред. Тя поясни, че не усеща затруднения за това, че е жена и е министър на вътрешните работи, както и работата й по тежки криминални престъпления. "Не е сериозно да се водя от емоциите си", допълни Бъчварова.

Относно случая с детето от куфара, вътрешният министър съобщи, че се работи изключително сериозно по него. Тя отчете, че има много спекулации за него по медиите, но поясни, че това е обяснимо имайки предвид интереса към него. Бъчварова не потвърди, че детето е убито в София, както съобщи днес "Преса".

Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. коментира и информациите от днешната преса, че може да бъде махнат министърът на образованието проф. Танев. Според нея новините са интрига.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1821 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини