Гага с имидж ала Мерилин Монро

  • 18 октомври 2011 14:14

  • 1165
  • 0
Гага с имидж ала Мерилин Монро
© Интернет

Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в се наслади на първия си "истински Мерилин момент" с бившия президент на САЩ Бил Клинтън, съобщи АП. "Винаги съм искала да имам такъв и се надявах, че няма да става въпрос за хапчета и наниз от перли", пошегува се певицата.

Тя бе сред плеядата музиканти, които участваха в концерта в Холивуд в чест на 10-ата годишнина на фондацията на Клинтън. Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в се появи на сцената с руса перука и червени устни като Мерилин Монро. Покойната актриса се прочу с песента "Честит рожден ден, господин президент" ("Happy Birthday, Mr. President" ), която изпя за Джон Кенеди през 1962 г.

Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в пя по подобен начин за Клинтън. Изпълнителката промени текста на няколко от песните си с препратка към президента, включително заглавието на прочутата си композиция "Bad Romance", която превърна в "Bill Romance". От своя страна Клинтън сподели: "Помислих - Боже мой, имам Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в и ще получа инфаркт". Той седеше на първия ред между съпругата си Хилари и дъщеря си Челси.

На сцената се качиха още Кени Честни, Ъшър, Ащън Къчър, Колин Фарел и други. Със събитието беше отбелязана годишнината на фондацията и усилията й в борбата със СПИН, както и за опазване на околната среда. Концертът под мотото "Различното десетилетие" продължи цяла нощ и беше предаван на живо в Yahoo. Всички приходи ще бъдат внесени във фондацията.

Последвайте канала на

1165 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини