Парламентът гласува оставката на Вучков?

  • 06 март 2015 06:47

  • 1823
  • 2
Парламентът гласува оставката на Вучков?
© Булфото

Очаква се днес Народното събрание да гласува оставката на вътрешния министър Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г.. С гласуване в пленарната зала депутатите трябва да одобрят и номинираната за поста Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

Точката обаче липсва в дневния ред и е възможно рокадите да останат за следващата сряда.

Вчера премиерът Бойко Борисов изненадващо дойде в парламента и предложи вицепремиера Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. да смени на поста министъра на вътрешните работи Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г..

Борисов поиска и оставките на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров и на шефа на ДАНС Владимир ПисанчевВладимир Писанчев Владимир Писанчев е роден през 1963 г. в град София. Магистър е от СУ „Св. Климент. Номинациите за техни заместници все още не са ясни.

Парламентът ще продължи обсъждането на първо четене на промените в Закона за отбраната и въоръжените сили на Република  България, е записано в дневния ред, качен на сайта на Народното събрание. В рамките на парламентарния контрол на депутатски въпроси ще отговарят вицепремиерите Томислав Дончев и Ивайло  Калфин и министрите Владислав Горанов, Божидар Лукарски, Николай Ненчев, Христо Иванов, Тодор Танев, Петър Москов, Вежди  Рашидов, Десислава Танева, Теменужка Петкова, Лиляна Павлова и Красен Кралев.

Поради предварително поет ангажимент с международно участие в парламентарния контрол няма да вземе участие Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Това е обяснено в дневния ред за провеждане на парламентарния контрол.

Министър-председателят ще посети парламента само, за да поиска оставките на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров и директора на ДАНС Владимир ПисанчевВладимир Писанчев Владимир Писанчев е роден през 1963 г. в град София. Магистър е от СУ „Св. Климент, за което вчера съобщи самият Борисов на страницата си във Фейсбук.


 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1823 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Люба Кулезич

2015.03.07 | 17:36

2
Обама гледал кадри от посещението на Джон Кери в България. Останал много впечатлен как съществото от третия пол Роса Плевнелиева и банкянския помияр Боко Тиквата пълзели на ВИП терминала на летище София лижели пода и целували краката на Кери. Боко Тиквата и Цветанов са получили много изгодна оферта за работа в Белия Дом (отговаряща разбира се на образованието и духовното им развитие)! Работата се състои в това всяка сутрин да почистват пениса на Обама! Боко Тиквата бил раздвоен дали да приеме мечтаната работа или да се кандидатира за президент! Затова е бил и събора на мафията във Велико Търново!

2015.03.07 | 17:36

1
Ataka ymria , a oshte se chyvat stonove

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини