Елитът на Европа пристига в България на заседание на ЕНП

  • 13 октомври 2011 06:46

  • 1359
  • 2
Елитът на Европа пристига в България на заседание на ЕНП
©

Групата на ЕНП в Европейския парламент ще проведе изнесено заседание на Политическото бюро в София. Мотото на софийския форум ще бъде "Повече и по- добра Европа е отговорът за устойчив и приобщаващ растеж".

Заседанието ще бъде в два панела - "Бъдещето на европейската кохезионна политика" и "Предизвикателствата за ЕС в променящия се свят". Предвидени са приветствени слова,изказвания и дебати. За участие в нашата столица ще пристигнат председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозо, председателят на Европейския парламент Йежи Бузек, председателят на Групата на ЕНП в ЕП Жозеф Дол, трима еврокомисари - Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование, Йоханес Хан и Януш Левандовски, над 22 евродепутати от 11 държави, в това число и българските от ЕНП/ГЕРБ.

От страна на домакините също ще участват премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, вицепремиерът Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, кандидат- президентът на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и др. В навечерието на форума - в четвъртък в 20.30 часа, ще бъде проведена първата
пресконференция с участието на Йежи БузекЙежи Бузек Йежи Бузек - полски политик, председател на Европейския парламент. Роден на 3 юли 1940 г. на, който поради заетост няма да присъства на самото заседание на следващия ден. След приключването му в петък, в 13.30 ще се проведе и заключителната пресконференция, информират от пресцентъра на ЕНП

Последвайте канала на

Novini.bg
1359 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
АБВ

2011.10.15 | 09:14

2
Какво? Вече не може и да се коментира ли?
владо

2011.10.15 | 09:13

1
Понеже европейските лидери ще дойдат тук и ще се срещнат с гнидоподобните,отвратителни и човеконенавистни Гербери , аз предлагам ние истинските човеколюбци от БСП да си спретнем вечеринка в братска Русия ,най-добре в Сибир - по близко до Гулаг ,ухаааааа!?!?!?Ма защо и нас не ни поканиха, канят ни само в Узбекистан и Таджикистан и Сев.Корея? Ма те Герберите са ги подкупили бее, дали са им сумати пари, те иначе за кво ще идват тука - ма тя държавата отдавна е умряла бе, нии нали ви казахме?Егати ,нии така добре да се опитахме да им внушим апокалипсиса тук, пък те да не ни повярват? Май само платените клакьорчета и журналисти вече ни вярват, нали им плащаме-кво ще правят?Май вече и да лъжем не ни бива,поне социолога Райчев все още е с нас, пък и тия гадни европейци точно сега да вземат да дойдат? Май е време да си ходим в историята - все пак цели 100 г. творихме - нищо ,че нищо не излезе, но поне пък здраво крадохме,нищо не им оставихме....... хак им е и на тъпия народ и на смотаните европейци??????????Докога ще търпим тая червена " приказка"?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини