ГЕРБ обсъди приоритетите на управлението с РБ, ПФ и АБВ

  • 13 януари 2015 20:18

  • 1748
  • 4
ГЕРБ обсъди приоритетите на управлението с РБ, ПФ и АБВ
© Булфото

Стабилността на управлението и приоритетите през новия политически сезон са обсъдили ГЕРБ с Реформаторския блок, Патриотичния фронт и АБВ. Сред приоритетите, които ГЕРБ си поставят за новия политически сезон, са реформите в МВР, законът за Сметната палата, пенсионната реформа и законът за образованието.

Днес в 10.00 часа имахме среща с нашите партньори, с които формираме парламентарното мнозинство. Смятам, че в общи линии имаме припокриване на общите ни цели. Това е стабилно управление и, разбира се, изпълнение на управленската програма, която вече е дадена за съгласуване на съответните парламентарно представени партии, които формират парламентарното мнозинство. В рамките на седмица до десет дни не повече, ще може действително да бъде окончателно финализиран проектът, който в момента ни представи Министерски съвет, работната група, която е работила с всичките министри, с вицепремиерите. И съм убеден, че ще имаме действително една много добре структурирана управленска програма, която ще бъде реализирана с помощта на парламентарното мнозинство, каза председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Колко ще бъде стабилно мнозинството, зависи от това колко ще бъде смело в реформите, които е обещало, коментира Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и от Реформаторския блок.

Моето мнение е, че не може да има приоритети на реформаторите, приоритети на ГЕРБ или приоритети на Патриотичния фронт за нови политически сезон. Имаме програмна декларация на правителството и трябва да я следваме с много висок темп, защото важните реформи, които не започнат в началото на управлението, не започват никога. Без съмнение съдебната реформа, но и цялостната реформа в сектор "Сигурност", както структурният, така и персоналният елемент на тези промени. Мерките в здравеопазването, които са гласувани на Министерски съвет. Законът за училищното образование, подготвен още от предишното управление на ГЕРБ, все още неприет заради кабинета "Орешарски", каза Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, цитиран от БНР.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1748 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Lyubo Angelov

2015.01.14 | 11:22

4
АТАКА И ДПС Е ВЯРНАТА КОАЛИЦИЯ

2015.01.14 | 11:22

3
Na toia yshatia,mqstoto ne mu e v parlamenta,a na elektrizeskia stol,zaedno s boikoygly

2015.01.14 | 11:22

2
АРТИСТИ..........
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.14 | 11:22

1
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви "управлява"! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини