Другата седмица внасят конституционните промени, свързани със съдебната реформа (видео)

  • 22 май 2015 10:26

  • 1712
  • 1
Другата седмица внасят конституционните промени, свързани със съдебната реформа (видео)
© Булфото

Законопроектът за конституционните промени, засягащи съдебната реформа, ще бъде внесен следващата седмица в деловодството на Народното събрание.

Това заяви в кулоарите на парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, предаде репортер на Novini.bg. До този момент са събрани 125 подписа, като се очаква и други депутати да се присъединят. "Днес не могат да го направят поради здравословни и лични причини", поясни Цветанов. Няма опасност да се разпадне коалиционното партньорство заради нежеланието на АБВ да се включат в подписката, категоричен беше той. "Все пак правителството и ние подкрепяме пенсионната реформа. В пленарна зала, при обсъждане на предлаганите конституционни промени, се надявам да убедим нашите партньори, както и другите политически партии, от необходимостта от промени в Конституцията", допълни още той.

Попитан дали се притеснява от очакваната присъда на Върховния касационен съд по делото, на което предишните две съдебни инстанции го осъдиха на 4 години затвор, Цветанов отговори лаконично "Не".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1712 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.06.22 | 08:17

1
добре де, разбрахме че събират подписи, спазват законовите срокове и т.н., но не разбрахме какви промени ще се правят и ще имат ли някаква полза не за подобряване /защото сме в калта/ а за коренно променяне на живота на народа...

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини