Ген. Атанасов: Хвърлянето на толкова жива сила на границата е престъпление

  • 30 декември 2014 08:20

  • 4678
  • 15
Ген. Атанасов: Хвърлянето на толкова жива сила на границата е престъпление
©

Това което се случва на границата ни с Турция е на вниманието на обществото от две години. Разпореждането да се засили охраната на границата не е дало резултат. Този проблем трябва да се решава по друг начин. Това каза председателят на комисията по национална сигурност в парламента ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров в предаването "Тази сутрин" по БТВ.

Този ЗИЛ, с който са се возили полицаите е от 1983 г. Хвърлянето на толкова жива сила без да има нужната техника и инфраструктура граничи с престъпление. Този проблем е комплексен и не може да бъде предоставян само на едно министерство. Българското правителство трябва да потърси помощ от Европейския съюз, за да се осигури сигурността на външната граница. Според ген. Атанасов управляващите са подценили проблема с наплива от бежанци и не са поискали навременна помощ от ЕС.

Това, че директорът на "Гранична полиция" е подал оставка показва достойнство и този акт трябва да бъде уважен - така лаконично генералът отказа да коментира действията му.

След като няма данни, че един човек е извършил престъпление и е напуснал страната, защото трябва да се обръща такова внимание. Това отговори ген. Атанасов по повод изчезването на шефа на ДАНС Петко Сертов. Той посочи, че трябва да се има доверие на българските институции. Този случай се превръща в дъвка за отклоняване на общественото внимание. Не смятам, че трябва да се занимават хората с този случай.

Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в предрече, че ако не бъде изваден Патриотичният фронт от коалицията ще има предсрочни парламентарни избори. Аз съм много възмутен от това и съм разочарован, че няма обществена реакция на тези политически ходове. Местан постоянно обяснява, че той и партията му защитават евроатлантическите ценности. Искам да го попитам Рождество Христово ценност ли е за него, за да ходи по смесените региони и да заплашва оттам. Трябва да има обществена реакция на подобно поведение. Това е провокативно поведение, категоричен е Атанасов. Според него Местан действа така, защото знае, че българите са толерантни и няма да реагират на тази провокация.

Според генералът тези действия са продиктувани от страх, защото ДПС бива изтласкана от властта.

Генерал Атанасов припомни, че основните приоритети на Реформаторския блок са съдебната реформа и изтласкването на ДПС от властта. Надявам се ГЕРБ и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да си даде ясна сметка, че гласувайки съвместно с ДПС дават лоши знаци на избирателите си. Въпреки това няма да се случи нищо лошо с коалицията, защото знаем, че ДПС успяват много ловко да експлоатират толерантността.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4678 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар

2015.01.04 | 18:57

15
АБСОЛЮТЕН НЕКАДЪРНИК И ЛАЛАДЖИЯ.
Бойко Борисов е педераст!

2014.12.30 | 17:20

1
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му!

2015.01.04 | 18:57

14
Не Бойко, а ти Любомире си педерас от Бургас хахаха
Lyubo Lapangelov

2014.12.30 | 23:06

2
АЙДЕ ПУБЛИКУВАЙТЕ НЕЩО ЗА БОЙКО И ДА ЗАПОЧВАМЕ ДА ПЛЮЕМ...ОТ 5.30 СМЕ СТАНАЛИ!АЙДЕ ДЕ,НАЛИ ПРЕМИИ ЗА НОВА ГОДИНА ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕМ!?!
долен СПИДЕРОВ

2015.01.04 | 18:57

13
шибай долни атакета комунета и чалмета

2014.12.31 | 18:57

12
По-скапана партия от реформаторите просто няма.
ББ

2014.12.31 | 18:56

11
Ей ,омръзнахте ми ,само ми лижете топките ,на стафиди замязаха !Хайде ,чиба,палета такива !Я няма отърване от тия палета -марш в колибата Паф-чо ,Ръбче и ти АБВ -че !При мен ще остане само Местанчо -той е кротък и лиже ,само когато му кажа !
Красимир

2014.12.31 | 13:51

10
Тоя плондер по всичко е специалист. Да праща Жельо с пушка кремъклия на рамо да охранява границата, щото той като стана президент премахна кльона по границата защото видители били сме демократична държава на която не и трябвали граници. Пушка кремъклия и борина и там да пази, а който не уварди на втория рубеж да ги посреща снаха Пръмова за да ги "интегрира". От толкова :специалисти" сме на това дередже
Муса Али

2014.12.31 | 12:31

9
Смърт за вас ГЯУРИ!

2014.12.31 | 06:47

8
smart za vas 4almosani 4itatsi

2014.12.31 | 02:07

7
Строяха някаква ограда ама май само взеха парите. Два пъти и увеличаваха цената и сега излиза , че пак ще я увеличат. За 2 години правят магистрала 100 км, ние не можем да опънем телена ограда 30 км.

2014.12.31 | 02:07

6
Ако реформаторите съборят тая коалиция ГЕРБ - ДПС, на следващите избори ще гласувам за тях.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини