Броени часове до концерта на Жан Мишел Жар в София

  • 09 октомври 2011 07:52

  • 2957
  • 0
Броени часове до концерта на Жан Мишел Жар в София
© Интернет

Остава часове до концерта на Жан Мишел Жар в София.

Това е първият голям международен концерт в новата мултифункционална „Арена Армеец София”, който ще започне в 20.00 часа тази вечер. Световноизвестният изпълнител Жан Мишел Жар ще бъде в София със своята лазерна арфа, превърнала се в негова запазена марка. Хилядите български почитатели на Жан Мишел Жар ще станат свидетели на едно уникално шоу с впечатляваща визия, невероятни светлинни ефекти, мултимедия и електронни инструменти. Поради изключителния интерес бяха пуснати допълнително количество билети на цена от 40 лв.

Във връзка с предстоящия концерт организаторите и общината призовават всички закупили билети да се насочат навреме към залата в деня на концерта. Арената разполага с паркинг за 1000 автомобила.

Столична община въвежда временна организация на движението в района на новата спортна зала.
От 8.00 до 17.00 часа на 9.10.2011 г. се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства в крайна дясна лента на двете пътни платна на бул. „Асен Йорданов" между бул.„Шипченски проход" и „Площад на авиацията".

От 17.00 до 22.00 часа на 9.10.2011 г. се разрешава престоя и паркирането на пътни превозни средства в крайна дясна лента на двете пътни платна на бул. „Асен Йорданов" между бул. „Шипченски проход" и ,,Площад на авиацията".

От 17.00 до 22.00 часа на 9.10.2011 г. при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция" при СДВР ще се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на колите на масовия градски транспорт, както следва:
- по бул. „Асен Йорданов" между бул. „Шипченски проход" и „Площад на авиацията";
- по алеите от бул. „Асен Йорданов" към хотел „Бьлгарска армия" и НПК „Червено знаме";
- по подходите от бул. „Цариградско шосе" към „Площад на авиацията";
- по бул.„Д-р Г.М. Димитров" между бул. „Драган Цанков" и „Площад на авиацията".

От 16.00 до 23.00 часа на 9.10.2011 г. „Център за градска мобилност” ще увеличи с две коли тролейбусни линии № 4 и № 11, както и трамвай по линия № 20 и с една кола трамвайна линия № 23. Всички превозни средства на масовия градски транспорт движещи се по бул.„Цариградско шосе" над „Площад на авиацията" ще минават през „Площад на авиацията" и ще спират двупосочно на площада на спирки „Площад на авиацията".

Столична дирекция на вътрешните работи ще осигури охрана на мероприятието и постове за контрол и регулиране на движението за горепосочените време и места.

Последвайте канала на

2957 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини