Тони Стораро: Ходех по пачки пред Жоро Илиев

  • 08 октомври 2011 17:08

  • 13314
  • 0
Тони Стораро: Ходех по пачки пред Жоро Илиев
© Интернет

Стъпвал съм на сцена през 2000 г., когато подът й не се виждаше от пачки. Покойният Георги Илиев беше поканил в една негова резиденция на парти най-добрите певци накуп.

Това призна в предаването “Карбовски директно” по Нова тв поп фолк уникатът Тони Стораро. Имаше достатъчно пари за всички нас, спомни си онези времена, когато босът на ВИС-2 все още беше жив, изпълнителят.

Той призна, че на такова парти, заедно с други свои колеги-изпълнители, бил получавал покана от Илиев да стрелят във въздуха. Аз не обичам да правя такива експерименти, каза Стораро. Имаше голямо възпитание и уважение от страна на този човек на партитата, отсече той.

Сега пея повече, но изкарвам по-малко пари, народът обедня, заяви още Тони Стораро.

Семейството ми знае достатъчно за мен, каквото и да се пише, е реклама, коментира той публикациите, че е имал вземане-даване с тази, онази, този или онзи. “Нормално е да се пишат такива работи в нашата професия”.

Случвало се е жена ми да си тръгва при майка си и баща си, разсърдила се беше точно за подобна публикация, аз отидох да си я прибирам, разказа изпълнителят.

Аз съм единственият пример в България за всички млади хора – как може да имаш такава кариера, да си сред толкова жени и да запазиш прекрасното си семейство, твърди Стораро.

Аз съм мюсюлманин, влизам в джамия и съм много вярващ, уважавам всяка религия. При нас булката трябва да е девствена, моята жена беше и до сватбата не я пипнах с пръст, детето ни се роди точно след 1 година, каза Стораро. Истинското му име е Тунчер Фикрет Али и еродом от Шумен.

Той разказа как преди време фенка преследвала в продължение на 1 година нон стоп по заведенията, в които той пеел, звъняла по телефоните.

Стораро сподели как по време на участие във Варна, звъннал един прокурор да го търси, защото имало жалба срещу него трябвало да се яви в районното. Изпълнителят се обадил на продуцентите, че го търсят от полицията и почнал да се чуди какво ли е направил.

Оказало се, че психично болна жена казала, че е изнасилил 14-годишно момиче. Не ние нападаме момичета, а те нас, ние сме достатъчно интелигентни и възпитани хора. Оказа се, че тази психично болна жена ме фиксирала, искала да ми навреди на кариерата, сподели той.

Последвайте канала на

13314 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини