Не работим само по случая "Петко Сертов", сопна се МВР шефът

  • 15 декември 2014 12:26

  • 1982
  • 3
Не работим само по случая "Петко Сертов", сопна се МВР шефът
© Булфото

Към този момент няма нищо ново, което може да бъде поднесено пред обществото по случая „Петко Сертов“.

Това заяви пред журналисти вътрешният министър Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г., предаде репортер на Novini.bg.

Вучков напомни, че МВР и службите не работят само по този случай и отказа да коментира колко паспорта има бившият шеф на ДАНС - дали само червен или и дипломатически.

По-рано днес главният секретар на МВР е бил в прокуратурата, макар че към този момент няма образувано досъдебно производство, разкри МВР шефът.

Вътрешният министър присъства на дарителска кампания за децата на служители на МВР, които са загинали при изпълнение на служебния си дълг. Вътрешното ведомство я организира за 11 поредна година.

На тържеството присъстваха деца и хора от различни възрасти. Лично министър Вучков поднесе на децата подаръците, пожела им да бъдат здрави, да продължат по стъпките на своите родители и с голяма радост е научил, че вече няколко от децата на такива родители са студенти в академията на МВР.

Децата бяха зарадвани със сладкиши, а студенти от МВР академията направиха демонстрация пред тях как се залавя престъпник.

Последвайте канала на

1982 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ОЛИГОФРЕН !!

2014.12.16 | 02:54

3
ТИ СИ ПРОСТО ЕДИН ОЛИГОФРЕН Г-Н ВУЧКОВ ! ПОЛИЦЕЙСКОТО ТИ Е ТОЛКОВА ДАЛЕЧНО,ЧЕ МИ СЕ ПОВДИГА !
Идеал Петров

2014.12.16 | 02:53

2
Само ако Доган стане вътрешен министър може да ти се угоди,Доленчо!

2014.12.16 | 02:53

1
Това ли ти нареди да кажеш Цв.Цв.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини