ПФ предлагат жена за шеф на Комисията по култура и медии

  • 10 декември 2014 14:26

  • 2140
  • 3
ПФ предлагат жена за шеф на Комисията по култура и медии
© Булфото

Депутатът от Патриотичния фронт Поли Карастоянова е единственият шанс на Патриотичния фронт да запази комисията по култура и медии, след като Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на подаде оставка, твърди "24 часа", позовавайки се на участници в поверителните совалки в Народното събрание.

Първоначалното решение на управляващите да разменят ръководствата на двете комисии - проф. Борислав Борисов от АБВ да се премести от шефското място на спортната, за да оглави оголената комисия, а пък Бинев да вземе неговите функции, е отпаднал. В ГЕРБ преценили, че при тази опция ще са уязвими на критика, че търсят не подходящ човек да свърши работата, а че уреждат на всяка цена пост за дадения човек. Ето защо от партията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г са поставили ултиматум на патриотите да излъчат незабавно друг член на културната комисия за председател, ако искат да я запазят. Такъв може да е единствено Поли Карастоянова, показа преглед на състава й.

От ПФ щели да се съберат на закрито заседание буквално след края на пленарното, за да я номинират. Причината да бързат била недвусмисленото послание на ГЕРБ - дават човек, или комисията ще бъде предложена на друга парламентарна група. В такъв случай ще я получи Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в, като към него поканата щяла да е персонална. Откажел ли Ламбо пък, щял да спечели Реформаторският блок. "Но е категорично - ние друга комисия в замяна на патриотите няма да даваме. Не се ли съгласят, просто остават с две, а не с три", сподели източник от средите на управляващите.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2140 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
вили

2016.06.10 | 01:23

3
тая ще оправи нещата

2016.06.10 | 01:23

2
ТОВА Е ВЕЧЕ НЕЩО СЪВСЕМ ДРУГО. ДОБЪР ИЗБОР.
Познат

2014.12.10 | 20:46

1
Не вярвам нито на чутото, нито на прочетеното! То бива, бива ама чак до там! Какъв ти добар избор? Освен човек, спал с нея да го твърди! Какво общо има тази бивша стюардеса, търкаляла се в десетки легла, какво общо има с културата, освен с креватните умения за напредък в туризма, засега? Но сега не и стига, че влезе по неведоми пътища в това свещено допреди години място - Народното събрание на България, а и към комисия се насочи! Какво общо има този боклук с медиите и с културата??? Дотам ли стигнахме?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини