Атанас Атанасов: ДАНС си направи ПР в Пазарджик

  • 01 декември 2014 08:07

  • 953
  • 2
Атанас Атанасов: ДАНС си направи ПР в Пазарджик
© Булфото

Държавата се отнася неадекватно към проблема с бежанците, каза депутатът от Реформаторския блок (РБ) Атанас Атанасов по БНТ.

Според бившия шеф на Национална служба Сигурност акцията в Пазарджик е била ПР на ДАНС и прокуратура, като целта на операцията е била да се отклони вниманието от тефтерчетата на Филип Златанов. "ДАНС е отговорна и за ситуацията с КТБ, чудно е как тази служба е проспала ситуацията. Всяка банка трябва да информатора за големи трансфери на службата и е имало прикриване на информация. Трябва да се потърси на какво ниво е било прикривана тази информация", каза още Атанасов.

"ДПС не е излязло от властта, и то ще излезе болезнено, като ще се бори за всяко едно свое място в силовите структури", каза допълни парламентаристът.

Освен КТБ и акцията в Пазарджик ще искам и промени и заради Лясковец. "Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров отдавна трябваше да подаде оставка, защото не е компетентен", допълни още Атанасов.

"РБ трябва да се стегне като федерация и да се търси нов политически субект", заяви Атанасов по повод бъдещето на неговата политическа формация.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
953 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.12.01 | 13:11

2
Този гаден измекяр, когато и да го застрелят ще е късно.

2014.12.01 | 13:11

1
Сега какво сте се захванали за ДАНС?Това ли е най-важното в държавата?ДАНС та ДАНС!За какво ви ДАНС?Да използвате службата за натиск и реваншизъм?Хайде,стига вече!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини