Кънев: Изчезналите тефтери на Златанов са пробив в националната ни сигурност (видео)

  • 14 ноември 2014 10:57

  • 2745
  • 3
Кънев: Изчезналите тефтери на Златанов са пробив в националната ни сигурност (видео)
©

Ако става дума за умишлено отнемане на това веществено доказателство от вещото лице, става дума за много сериозен пробив в националната ни сигурност. Имаше публикации, че тези тефтери ще изчезнат. Въз основа на данните, които бяха изнесени и въз основа на думите на вътрешния министър тези съмнения никога няма да изчезнат. Това каза депутатът от Реформаторския блок Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и от трибуната на Народното събрание.

Кънев повтори, че ако изчезването на тефтерчетата на Филип Златанов не е плод на битов проблем, става дума за пробив в националната сигурност.

Подобни съвпадения стават доста често в страната ни, отбеляза той. Кънев отбеляза, че този случай е една много сериозна материя, свързана със злоупотребата с власт. Според него без сериозна реформа в правосъдието, ДАНС и МВР тези злоупотреби няма да свършат. Без работещ ДАНС, органи на реда и прокуратура резултат няма да има.

Депутатът Димитър Байрактаров от Патриотичния фронт заяви, че целият този случай е част от модела: "Хляб и зрелища". Вие, господа от ляво, тъй като не можахте да дадете хляб на народа, му дадохте зрелища. Лично аз не съм убеден, че съществува подобно тефтерче. Дали от него е извадена цялата истина, усъмни се депутатът. Според него записките в него са използвани удобно според ситуацията? Дали от него не стана ясно дали не са били описани схеми за контрол, или зависимости на златен пръст?

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2745 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.12.08 | 10:42

3
да,да , освен националната е застрашена и световната сигурност , само ако ги докопат марсианците КРАЙ , а иначе е прав /инструмент за извиване на ръце и УГОДНИ МИЛИЦИОНЕРСКИ ЗАКОНИ / ще се разбера КОЙ ги е взел по поведението на цветанов

2014.12.08 | 10:42

2
Така е - като няма закони настава беззаконие.Който успее да наложи работещо законодателство ще докаже, че не е свързан с олигархията и си заслужава и поста, и заплата.

2014.11.15 | 05:33

1
Дали пък наистина изчезнаха тефтерите,или пък се появят какво ли ще се промени?!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини