БСП отговориха на ГЕРБ за тефтерчето: Честито на реформаторите (видео)

  • 12 ноември 2014 11:13

  • 6333
  • 26
БСП отговориха на ГЕРБ за тефтерчето: Честито на реформаторите (видео)
©

Внасяме промени в Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси. В предния парламент той бе блокиран от ГЕРБ и не можа да влезе в пленарна зала. Причина за това е изчезването на тефтерчето на Филип Златанов. Това каза депутатът от БСП лява България Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на на пресконференция в НС.

Моментът на това мистериозно изчезване никак не е случаен, посочи тя. То съвпада с второто управление на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Освен честито на реформаторите друго не мога да кажа, заяви тя.

Предлагаме ясни процедури при избиране на членовете на тази комисия. Предлагаме да бъде въведено и колективното начало, за да не може едно лице да дирижира определено дело. Надяваме се този закон да бъде приет, посочи Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Свидете ли сме как инициалите на тефтерчето оживяха и вече физически са във властта. Реформата в правосъдието е наложителна.

Очевидно крадците на тефтерчето са придобили смелост, посочи Манолова.

Аз съм помолил колегите от ГЕРБ по темата" "Тефтер Златанов" да мълчат. Това изчезване е амнистия на Филип Златанов. Това заяви депутатът от БСП Кирил Добрев.

Той беше категоричен, че изчезването прави невъзможно доказването на това кой стои зад инициалите И.Ф. Б.Б. и Ц.Ц. Това показва, че вълкът козината си мени, но нравът не. След едномесечните процедури по подаване на ръце, се оказа, че партия ГЕРБ е същата, каквато беше, посочи Добрев.

Тази сутрин получихме работния вариант за актуализацията на бюджета и сега подготвяме възраженията си. Той не е много по-различен от този, който беше внесен от служебното правителство. Забелязахме само малко намаление на разходите, заяви малко преди това друг депутат от левицата - Румен Гечев.

Атанас Мерджанов от своя страна обяви, че БСП не са съгласни с предложените промените в структурата на МВР. Според него те показват маниера на ГЕРБ по времето, когато те управляваха. Ние не сме съгласни с реформите, които предлагат, категоричен беше Мерджанов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6333 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар

2014.11.14 | 08:03

26
Май Общата, курвата костинбродска от яд ще си глътне раздвоения език

2014.11.14 | 08:03

25
Мая квичи, защото Бойко и го наби

2014.11.14 | 08:02

24
С какви глупости занимавате хората , вие нормални ли сте въобще?Няма ли да се вземете най-накрая в ръце? България се намира в състояние на безтегловност , с отнети икономически мощности и стопяващи се човешки ресурси , никой не иска да инвестира тук , липсва каквото и да е доверие във съдебната ни система , съсипани са всички отрасли със важно значение , образованието и здравеопазването ни издъхнаха геройски - тези седнали да се занимават със закони за конфликт на интереси.Осъзнавате ли за какво изобщо става въпрос , госпожо ?

2014.11.14 | 08:02

23
Контрабандист и комунистическа уличница,седнали акъл да раздават. Ами тефтерите ги откраднахте вие. Много добре знаем,че за мръсни номера,еша ви няма.

2014.11.14 | 08:02

22
МАЯ КОСТИНБРОДСКА ДА ОБЯСНИ НА КЮСТЕНДИЛЦИ ЗА БАТ САЛИ

2014.11.14 | 08:02

21
То бива наглост бива, ама това минава всякакви граници! Чудесно знаят,че целия театър го скалъпиха ТЕ заедно с ДПС и излизат отново да обвиняват! Наглост - чудовищна!!! Никой не разбра защо му направиха обиск на Златанов и как пък само тефтер намериха и най- вече на никой не го даваха за експертиза /с извинението,че е вещ. доказателство/ дали има дописани неща ,дали един човек е писал всичко, и сега за да не го изкарат на яве да им докажат машинациите, го откраднаха!!!

2014.11.14 | 08:01

20
ОТ МАЯ И ДОБРЕВ - МОРАЛ. МЛАДОЦИТЕ МИЛИОНЕРИ С НЕИЗЯСНЕНИ КАПИТАЛИ СТАНАХА МЕНТОРИ. ТРАФИКАНТИТЕ НА КУФАРИ С ВАЛУТА НИ УЧАТ НА МОРАЛ. А ВЕЦОВЕТЕ , А МИЛИОНИТЕ ДРАГИ МИ ТРАФИКАНТЕ ?

2014.11.14 | 08:01

19
ГЕРБ са престъпници ! ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА управлява БЪЛГАРИЯ ! ДОЛУ и В ЗАТВОРА ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО , начело с ТИКВАТА !
VOX POPULI

2014.11.14 | 08:01

18
Не си съгласен казваш. Кой ви пита? Кой ви поддържа освен полуграмотни простаци, изкуфяли бабички и платени цигани? Лекета сте. Хората го знаят и не ви бръснат за слива. Така че с какво сте съгласни и с какво не - никого не засяга, освен вас, които още си вярвате че сте обществено значими. На прастика сте едни социални кухини, пълни с крадени пари. Това мислим ние за вас и за това сме ви заплюли в лицето!
Другият Светлозар

2014.11.14 | 08:00

17
Комунистическата пасмина се разврякаха,те ще дават акъл на сегашното правителство,като бяха на власт само крадяха,вардеха си Събранието с полиция от цялата страна а електоратът им цигански вършееше из селата и градовете,пък и кой вече им иска мнението,трябва да свикват с мисълта,че са НИЩО,НИЩО И НИКАКВА КРАДЛИВА ГРУПИЧКА.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини