Правителството се събира на първо заседание

  • 11 ноември 2014 06:59

  • 1668
  • 5
Правителството се събира на първо заседание
© Булфото

Правителството се събира на първо заседание. Кабинетът ще разгледа законопроекта за държавния бюджет и промените в данъчните закони.

В актуализацията, предложена от служебното правителство, са внесени корекции, заради очаквано намаляване на някои разходи. Дефицитът, който се предлага до края на годината, е 3.7 на сто от БВП – или малко под 3 милиарда лева.

С промените се узаконява и по-висок лимит на държавния дълг с 4 милиарда и половина лева. Той ще осигури финансирането на по-големия дефицит и подпомагане на фонда за гарантиране на влоговете.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1668 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Само ГЕРБ

2014.11.11 | 12:23

5
Попътен вятър , Бойко !! И го набухай с картофите на отрепките като дегенерата от Юруш Любо Аналното !!
SMART ZA YBIECA BOIKOYGLY

2014.11.11 | 11:49

2
KUR ZA GERB-A BOIKO TURZINA DA GO LAPA
НАЦИОНАЛ--ПРЕДАТЕЛ (АТАКИСТ)

2014.11.11 | 11:49

1
Аз си имам договор и си работя успешно към сараите като момче за всичко --поливам с ибрика , малко танци на пилон , особено съм добър под масата , там изкарвам добри пари ! Срамна работа няма --това умея , това работя !
BOIKYYGLY HANUMATA NA DOGANG GALTA TURSKA SPERMA

2014.11.11 | 11:54

4
MINETZIIKATA KURVA BOIKO -NA KOL
Бойко Борисов е педераст!

2014.11.11 | 11:49

3
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри и биячи с основно и средно образование! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му!

Добави коментар

Водещи новини