ББЦ: Готови сме на разумни компромиси

  • 17 октомври 2014 08:21

  • 1852
  • 3
ББЦ: Готови сме на разумни компромиси
©

Готови сме да направим разумни компромиси, каза Кънчо Филипов - ръководител на партия ЛИДЕР, която е част от коалиция България без цензура (ББЦ) по БНТ.

Съюзникът на Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва посочи, че представляваната от него политическа формация първо иска да чуе предложенията на ГЕРБ. "18-те приоритета на ГЕРБ са нужни на България нямаме съществени и големи разминавания, но имаме разлики в детайлите", каза гостът в студиото. "Искаме подробности около провеждането на реформите. Ние сме декларирали готовност да предложим нашата парламентарна подкрепа на правителство, което ще започне да решава проблемите. Ние сме готови за компромис, защото това е признак на мъдрост. Ние не сядаме на масата на преговори, за да преговаряме за министерства, допълни още той.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1852 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.10.17 | 15:49

3
И двамата от долу преливате от мозък.
BBisPedal

2014.10.17 | 15:49

2
Ако ГЕРБ се върне на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри и биячи с основно и средно образование!

2014.10.17 | 10:44

1
Програмата на Герб е или да си драснеш клечката или терминал-2 няма по деструктивна партия или по точно мафиотска групировка без бъдеще.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини