Бареков заплашил живота на Алексей Петров

  • 27 септември 2011 08:30

  • 5367
  • 1
Бареков заплашил живота на Алексей Петров
© Булфото

Водещият в TV7 Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва е заплашил живота на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

Поне така твърди арестуваният в спецакция "Октопод", който е подал жалба в полицията срещу журналиста. Новината разгласи лично Бареков в началото на днешното издание на "Гореща точка".

"Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна подал жалба в криминална полиция. Твърди, че съм го заплашвал в присъствието на вътрешния министър Цветан Цветанов. Страхувал се за живота си. Можете ли да си представите?! Сега хора от криминална полиция ме преследват из страната, за да ме разпитват. Естествено, аз ще се отзова.

Но вижте за какво говорим. Това е същият човек, който твърдеше, че срещу него е извършен атентат. А всъщност някакъв човек просто набил охраната му, докато разпивал в селска кръчма с хора от щаба си", разказа Николай Бареков.

Последвайте канала на

5367 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
kinesiotapebg.eu

2012.06.12 | 10:12

1
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини