Алексей Петров изгони журналистка

  • 12 май 2011 17:28

  • 1836
  • 1
Алексей Петров изгони журналистка
©

Журналистката Веселина Томова от Afera.bg. бе помолена да напусне пресконференция на Съюза за стопанска инциатива, като „поканата" отправи изпълнителният директор на съюза Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

Томова на няколко пъти е влезнала в спор с бившия съветник в ДАНС. Журналистката задала на Петров поредица от въпроси, единият от които: „Кой спря разработката в ДАНС във връзка с корупцията около варненското мегадознание?"

В отговор бившият съветник в родното ФБР отказа да коментира мегадознанието. Но все пак отрече да се е занимавал пряко със случая и да е имал информация кой е спрял разработката.

Томова предложила на Петров да се обзаложат, че премиерът Борисов няма да се кандидатира за президент. Петров приел облога, но до бас не се стигна, след като Петров започнал да поставя условия, пише Дарик радио.

Журналистката поискала да разбере кои са били варненските предприемачи, с които Съюзът за стопанска инциатива се срещна днес. Томова изнегодува, че няма представен нито един предприемач. При което Петров повика бизнесдама, стопанисваща хотел „Ален мак".

Томова влезнала в спор и с нея, при което бившият съветник в ДАНС призовал варненската журналистка да спре или да напусне залата, при което тя напуснала залата.

Последвайте канала на

1836 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
dis

2012.06.12 | 10:15

1
gaden pomak

Добави коментар

Водещи новини