Близнашки: Подготвяме проект за изграждане на цялостна ограда с Турция

  • 19 август 2014 13:59

  • 1982
  • 3
Близнашки: Подготвяме проект за изграждане на цялостна ограда с Турция
© Булфото

Ще се отделят средства и ще се подготви проект за цялостно покриване на границата с Турция, откъдето върви основният бежански поток. Това каза министър-председателят Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска пред журналисти.

Днес премиерът е имал среща с ръководството на МВР. На нея е бил разгледан специален доклад за бежанския поток. „Представени бяха оценки за оперативната обстановка в страната, състоянието на различните системи, борбата най-вече с бедствията, въобще начина, по който се взимат решения, за да се противодейства и на организирана престъпност, и на сполетелите ни природни бедствия, превантивната работа", обясни служебният премиер.

Той уточни, че център на внимание са били въпросите за предстоящите избори и "предотвратяването на онова болезненото явление - търговията с гласове".

Според Близнашки крайната цел на служебния кабинет е да възстанови доверието на българските граждани в политическите институции. "Трябва да покажем на света, че сме цивилизованата европейска държава, която е в състояние да организира и произвежда нормални избори, които да дадат легитимен резултат”, допълни още той.

На съвещанието присъстваха вицепремиерът Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на, министърът на правосъдието Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Съвещанието се ръководи от министър Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен. Присъства и зам.-главният прокурор Борис Сарафов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1982 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.08.22 | 19:24

3
Припомнете на харата кой първо и кога предложи да се направи тая ограда ! Преди 1 година АТАКА я предложи ! Отхвърлиха я ГЕРБ , ДПС и БСП! ПОМНЕТЕ !!!
balaka

2014.08.22 | 19:24

2
Koi vi nakara da mahnete zagrajdeniata i klionovete,minnite poleta,granicharite-vashite gospodari-NATO,obijdali sme turcite s nashta granica-sega davaite milioni za gluposti !!!!

2014.08.22 | 19:24

1
Към редакциите-Припомнете на хората, кои бяха управляващите идиоти в началото на т.н.преход, които премахнаха съораженията по границите ни!...Кои бяха съвременните предатели?! Ние помним, но младите трябва да знаят.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини