Йордан Христосков: Ще дадем още пари за пострадалите в Мизия

  • 11 август 2014 08:24

  • 1816
  • 2
Йордан Христосков: Ще дадем още пари за пострадалите в Мизия
© Булфото

325-те лева, отпуснати на пострадалите от наводнението в град Мизия, не са единствените пари за хората там, каза социалният министър Йордан ХристосковЙордан Христосков Проф. д-р Йордан Атанасов Христосков е роден на 20 октомври 1951 година. Завършва ВИИ "Карл по БНТ.

Гостът в студиото допълни, че в момента продължават да се приемат молби за помощи и скоро помощите ще бъдат изплатени. Христосков допълни, че хората в Мизия вече се хранят с топла храна, а не с консерви. Трябва да има превенция не само в инфраструктурата, а трябва да се обучават и хората, които се борят с природните бедствия.

Христосков одобри решението на правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 за индексирането на пенсиите. Според него има малки проблеми със събираемостта на социалните осигуровки, но не и на здравните. Министърът заяви, че е готов да предложи криминализирането на укриването на осигуровки в особено големи размери.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1816 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.09.20 | 17:16

2
За МИЗИЯ ТИКВАТА ПРОСТА е ВИНОВНА ! И ПРИРОДАТА е срещу него ! ОТКРАДНАЛ ПАРИТЕ ЗА ПОДДРЪЖКА НА ЯЗОВИРИТЕ ! НЕ МОЖЕ БАНДИТ КОМУНИСТ ДА Е ПРЕМИЕР ! ГОСПОД НИ ПРЕДУПРЕЖДАВА ! ПРИ БИРАТА , ИНАЧЕ ЩЕ ИМА ГОЛЕМИ НАКАЗАНИЯ ! САМО ВОЛЕН и АТАКА !
АНОНИМЕН

2014.08.18 | 22:09

1
ОТКЪДЕ ЩЕ ГИ ДАДЕТЕ БЕ _НАЛИ ПРЕДИ ДА СЕ ДОВЛЕЧЕТЕ ДО МИН ПОСТОВЕ РЕВЯХТЕ ЧЕ ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ГИ Е ОКРАЛО ,ИЛИ ОТ ЛИЧНИТЕ СИ СМЕТКИ ЩЕ ГИ ДАДЕТЕ , МАЙ НЕ СЕ ЧУВАТЕ ВЕЧЕ КАКВО ГОВОРИТЕ .ИМА ЛИ ОЩЕ ХОРА ДА ВЯРВАТ В ТИЯ ПАРТИИ НЕ ЗНАМ

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини