Греков иска пълен отчет на работата на шефа на ДФЗ и замовете му (видео)

  • 03 юли 2014 12:43

  • 3193
  • 0
Греков иска пълен отчет на работата на шефа на ДФЗ и замовете му (видео)
©

Аз съм свикал в определения срок Управителния съвет на ДФ „Земеделие”. Изискал съм пълен отчет за едногодишната дейност на изпълнителния директор и заместниците му.

Това заяви пред журналисти в парламента министърът на земеделието и храните проф. Димитър ГрековДимитър Греков Проф. Димитър Греков е специалист по бубарство и преподава в пловдивския аграрен университет по по повод скандалите във фонда.

„Надявам се да дойдат. Но днес по медиите сутринта казаха, че няма да дойдат. Аз съм направил всичко”, посочи той, цитиран от Фокус.

Проф. Греков подчерта, че скандалите не са на личностна основа.

На въпрос, че в последния момент се правят назначения в полза на ДПС като се премахват хора, Греков посочи, че единственото назначение, което миналата седмица е направил, е било тъй като заместник-министърът на земеделието д-р Валентина Маринова е била в болнични, временно е сложил на нейно място главния секретар Ася Стоянова.

„Но на днешното заседание ще присъства самата тя. Други промени не са извършени. Промените, които се налагат, са във връзка със смяната на министър Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност да бъде избран друг заместник. Няма други промени, не сме направили такива”, каза още проф. Греков.

Последвайте канала на

3193 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини