Орешарски, Станишев и Местан отказаха коментари на влизане за КСНС (обновена+видео+галерия)

  • 17 юни 2014 08:54

  • 2705
  • 0
Орешарски, Станишев и Местан отказаха коментари на влизане за КСНС (обновена+видео+галерия)
©

Първи на днешното заседание на КСНС се появиха лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и председателят на парламента Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Двамата отказаха коментари пред журналистите. Пред сградата на президентството има насъбрало се множество от протестиращи хора, които освиркаха влизащите политици и скандираха "оставка". Веднага след тях в сградата на президентството влезе Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Той също отказа всякакви коментари по темата за оставката на кабинета. Председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в също влезе за участие на КСНС. Той също не отговори на журналистическите въпроси.  

Малко по-късно в сградата на президентството влезе и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който също не говори пред журналистите.

Още снимки вижте тук

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2705 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини