Пловдивчани пропищяха от порно във Фейсбук (снимки 18+)

  • 12 юни 2014 15:49

  • 29082
  • 8
Пловдивчани пропищяха от порно във Фейсбук (снимки 18+)
©

Порой от порнографски страници с провокативни имена заливат Фейсбук от седмица. Потребители пропищяха от постоянните атаки с покани за харесване на “К.рвите на Пловдив”, “Български мръсници”, “К.рвуляци на рояци”, “Малки к.рви” и други страници с нецензурни заглавия.

Анонимните порно профили всъщност са виртуални пространства, в които се поместват скандални снимки и видеа на разсъблечени момичета, част от които са на видима възраст под 18 г. Подобни места са рай за секс маниаци и педофили, съобщава "Марица". Страниците са харесани от хиляди потребители. На всяка от тях е поместен призив: "Пращайте ни снимки на (малки) к.рви или техния Фейсбук - анонимността е гарантирана". Това означава, че някои от разголените девойчета вероятно дори и не подозират, че с горещите им фотоси се забавляват хиляди. Достатъчно е недобронамерен приятел да пусне снимка и тя директно попада на стената. Сред снимките има и "селфита" на момичета, които са почти голи и очевидно са далеч от пълнолетието си.

Под фотосите се нижат коментари на загорели мъже, някои от тях чужденци. Тия нямат и осми клас, като гледам, и аз искам да удрям там, направо бих я бутнал, и за отзад, и за отпред ставаш, са най-скромните потребителски мнения. Малцина са онези, които реагират негативно на съдържанието, достъпно за посетители от цялото земно кълбо. Някои от анонимните профили обаче са предизвикали потребителите и от коментарите става ясно, че са докладвани на администраторите във Фейсбук. Това става ясно от поместеното на един от тях съобщение: “Извинявайте ни че за малко изчезнахме но някои ни беше докладвал. Но пак сме тук и чакаме снимки” (б.а текстът е поместен без редакторска намеса).

Има и гневни коментари на хора, които с ужас са установили, че снимки на техни близки приятелки или на децата им са качени и достъпни за извратеняци от цял свят. Каква е целта на страниците с очевидно порнографско съдържание, на този етап не е ясно. Те биха могли да бъдат използвани за генериране на трафик към определени сайтове или да бъдат място за срещи на педофили или секс маниаци, коментират експерти. Би било добре служителите на полицията и ДАНС да проверят кой е създател на тези страници и да се потърси отговорност за качените снимки на малолетни момичета.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
29082 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2015.06.19 | 18:14

5
90% от днешните момичета и жени са кОври.....Абе мъже, колеги дайте да им спрем спонсорството.....да се плющят само по любоФ :):):)
няма как да стане

2016.05.08 | 21:43

8
Защото любовта са я измислили комунистите за да е'ат без пари. Но комунизЪма свърши- хлопнаха кепенците- който няма пари ще лъска бастуня
pffff

2015.06.17 | 21:01

1
nema K. zab zaboli li i putka zasarbi li q ....
Гост

2016.05.08 | 07:24

7
Специално към Василев Василев, не се прави на "морален", щото не си! Там където има интернет, респективно и фейсбук- има и порно. И няма как да се спре, това е истината!

2015.06.19 | 22:37

6
Тази ,,новина" е от 2014 година.Ставате смешни...с това изтупване на праха от стари вести.
123

2015.06.19 | 18:14

4
#Проф. Мариана Евстатиева Горанова продава дипломи в ТУ-София. #Тя е откраднала милони от банките чрез хакерски атаки заедно с Филип Кереков. #Оставка. ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓▓▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓█▓▓▓█▓▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓█▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒░░░▒▓▓██████▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓██░░░░▒▒▓▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▓██▓▓█▓░ ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒░▒▒▒▒░░░▒▓▓▓▒▒░▒██▓█▓░ ▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒░░████▓░ ▒░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░░░▒▒▒░░░░▒▒░░░░░▒██▓█▓░ ▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒▒▒░░░░░▒▒▒▒░░░░▓████▒░ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██░░░▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒░░▒█████▒▒ ▓▓██▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▒░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒░░░▓█████▓▒▒ ██▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▒░░░░░░░░░░░░░░▒██████▓▒▒▒ ▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓█▓▒░░░░░░░░░░░░▒▓███████▒░▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░▒░▒▒▒▒▒▒▓█████████▒░▒▒▒ ▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░░░░▒▒▒███▓█▓█▓▓▓█▒░▒▒▒ ▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒░░░▒▒▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░▒▒▒░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▓▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░▒▒▒▒▒▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▒▓▒▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓

2015.06.19 | 11:07

3
Mladite hora, triabva da imat i niakakvi trudovi zaduljenia. Mnogo sa tezi, koito o4akvat ot roditelite si vsi4ko, a s nisto ne im pomagat. Ostava samo Sexa, zabavlenie i dreshki.
SS

2015.06.17 | 21:01

2
SAMO TOVA OSTANA OT PLOVDIV,ZA SAJALENIE!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини