Набират бургазлийки за секс чат срещу 20 ст. на минута

  • 18 март 2014 15:37

  • 9174
  • 6
Набират бургазлийки за секс чат срещу 20 ст. на минута
©

Холандски секс чат набира бургазлийки с обяви, разлепени по стълбовете в града, съобщи BurgasInfo. Достатъчно е само да имаш 18, да ти е писнало безпаричието и да можеш да издържиш пред камера 6 часа гол.

Зад шарените обяви стои холандска фирма с дългогодишен опит в индустрията за възрастни. Така поне гласи сайтът на фирмата. Смущаващото в нея е, че въпреки свободния режим и либералното отношение към проституцията (а в случая дори не става дума и за проституция) в тази държава, контактната информация се осъществява само с онлайн форма. Няма имена, нито стационарен адрес и телефон.

Под шапката на холандската фирма процедира български работодател, който също е дълбоко скрит. Скайпът, посочен за контакт в обявата, не работи – изписва се съобщение за липсващ акаунт. Единственият начин за връзка е да оставиш координати, за да бъдеш намерен от представител на фирмата.

Има два вариант за работа: събличаш се в уеб-студиа, разположени в София, Слънчев бряг, Бургас и цялото Черноморие. Ако знаеш английски, можеш да работиш и от вкъщи. Ако не знаеш – отиваш в студиото, където само сваляш дрехите си пред камерата, докато чатът води друг човек с познания по английски. Чатът е насочен към порно сайтовете в интернет, откъдето те съзерцават чичковци от целия свят.

За да започнеш работа се изисква лична карта, която да удостовери пълнолетие, както и задължително подписан договор, че си съгласен да работиш по собствено желание. Договорът е в два екземпляра, един на български и един на английски език. Всяко ново момиче преминава през пробен период, използвайки вече готов акаунт в интернет, ако бъде одобрена от колегите си.

После й се прави собствен акаунт, но за целта първо трябва да получи одобрение. Факт, който е от изключително значение във фирмата. Заплащането е по 0.10 евро цента за минута (около 20 стотинки) пред камерата. Една прекарана смяна пред компютър трябва да бъде най-малко 6 работни часа, т.е. около 72 лева. Парите се плащат на ръка от българската представителка.

В случая не става дума за престъпление, тъй като нашият закон не забранява събличането пред камера, коментират юристи. Спорният момент идва от поведението на въпросната „работодателка”, която може да бъде обвинена в сводничество, дори и да не става дума за фактическа проституция.

Смущаващ е и фактът, че фирмата няма никакви координати за връзка и търси сътрудничките си по този анонимен начин.

Последвайте канала на

9174 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
БАЙ ШИЛЕ

2015.03.22 | 12:12

6
И вече да не съм чул да се оплаквате, че другаря Станишев не прави всичко възможно по разкриването на нови 250 хиляди работни места !!!

2014.06.26 | 15:24

1
с МАДАМ Серьожа шега не бива :D
Калоян

2015.03.19 | 16:31

5
Нали всички се оплакват от безработица....ето го! 20 стотинки на минута прави 12 лева на час! От новината става ясно, че се търсят за 6 часов работен ден да се лезиш пред камерата...до тук 72 лева/ден. Да сложим средно 20 работни дни...ми те си станаха 1440 лева! Тук таме овър тайм - 1500 лева месечна заплата! Това е доста над средната ;)

2014.06.26 | 15:25

2
Sergej da dade primer,kato napravi pokazno zad kamera,Vigenin sy6to.

2015.01.29 | 14:34

4
пу-пу-пу, пепел ти на езика! Некой ще ослепее...
batman

2014.10.04 | 14:42

3
Чудя се кое е лошото - това , че се предлагат подобен тип ''работни места'' или това , че ще има много кандидатки ....

Добави коментар

Водещи новини