Кворумът пропадна (обновена)

  • 04 юни 2014 09:07

  • 2193
  • 2
Кворумът пропадна (обновена)
©

Точно в 9:00 часа председателят на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно прикани народните представители да се регистрират.

Това направиха обаче само 116 от тях, с което парламентарното заседание пропадна.
Припомняме, за да има кворум, техният брой трябва да бъде 121.

От ГЕРБ гласът си не даде нито един депутат. Липсваше дори и "златният глас" на лидера на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който обичайно влиза в зала и демонстративно показва, че дава един глас на опозицията.

Шефът на парламента обяви повторна регистрация в 9:30.
 

Последвайте канала на

2193 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.06.04 | 22:10

2
След което никой повече няма да заминава на гурбет, а студентите ще трябва да учат тук – искат или не искат. Крехката демократична фасада ще се разпилее, икономиката ще попадне под контрола на станишевите олигарси, фалиралата енергетика ще стане собственост на руски концерни, ДС ще възобнови дейността си под кодовото наименовение ДАНС, ще бъде наложена повсевместна цензура, а непокорните блогъри ще бъдат пращани в затвора. България ще се превърне в двойник на Белорус – и основен бастион за руските интереси на Балканите. Пред прага сме на всичко това. И има само един начин да избегнем съдбата си. Този, който видяхме на Майдана.

2014.06.04 | 22:10

1
То вече се случи. До вчера можехме да се залъгваме, че членството на България в ЕС е все пак някаква защита, която принуждава политическите мародери, заграбили властта, да спазват известно приличие и поне за пред света да се придържат към европейските ценности и норми на поведение. Днес вече не можем – и България не е същата – нейното правителство и управляващата партия заявиха открито своята антиевропейска позиция.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини