НС ще обсъжда отмяна на Закона за публично-частното партньорство

  • 04 юни 2014 07:01

  • 889
  • 2
НС ще обсъжда отмяна на Закона за публично-частното партньорство
© Булфото

Депутатите ще възобновят работа днес с предложението за отмяна на Закона за публично-частното партньорство.

В мотивите на Министерски съвет е записано, че е необходимо законът да се отмени, защото „има проблеми в практическото му прилагане и заради необходимостта от оптимизиране на националния режим".

Решението за отмяна на приетия преди около година и половина закон се налага, след като в началото на февруари премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 се обяви за отпадането му. Според него  в сегашния си вид той по-скоро възпрепятствал публично-частното партньорство.

От ГЕРБ обявиха решението като "скандално".

В 12:30 ч. започва месечният блиц контрол, в който на депутатски въпроси ще отговарят премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и заместниците му.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
889 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.06.04 | 10:12

2
Майка ви да еbа, комунистическа!

2014.06.04 | 10:11

1
След което никой повече няма да заминава на гурбет, а студентите ще трябва да учат тук – искат или не искат. Крехката демократична фасада ще се разпилее, икономиката ще попадне под контрола на станишевите олигарси, фалиралата енергетика ще стане собственост на руски концерни, ДС ще възобнови дейността си под кодовото наименовение ДАНС, ще бъде наложена повсевместна цензура, а непокорните блогъри ще бъдат пращани в затвора. България ще се превърне в двойник на Белорус – и основен бастион за руските интереси на Балканите. Пред прага сме на всичко това. И има само един начин да избегнем съдбата си. Този, който видяхме на Майдана.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини