Манолова: Сергей Станишев има голямо европейско бъдеще

  • 04 юни 2014 08:22

  • 4244
  • 35
Манолова: Сергей Станишев има голямо европейско бъдеще
©

Ситуацията в БСП е тежка и неприятна след изборите. Ясно е, че никой не обича да губи. Но това не означава, че непременно трябва да се подават оставки. Лов на вещици в БСП няма да има. Правим много детайлен анализ за причините довели до изборните резултати, но това ще отнеме време. Това заяви зам.-председателят на Народното събрание Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на по БТВ.

Ще има мерки как да върнем енергията и активността в партията. Всеки от нас е отговорен за резултатите в неговия избирателен район. Пред нас стои предизвикателство да си стегнем партията, допълни Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Промяната трябва да тръгне от върха, защото имаме много голям потенциал. Нашата сила е в работата сред хората. Не се боим от избори, но това ще се реши в  Народното събрание, добави Манолова.

Въпрос за оставка на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на пред БСП не стои. Той е политик от световен мащаб и има много възможности пред себе си. Той има европейско бъдеще, категорична е Манолова. Лидерът ни избира да остане и да решава проблемите в страната. Форумът, който ще се произнесе дали да има промени в партийното ръководство предстои. Няма да коментирам оставки. Няма проблем от супер спешен характер, който трябва да бъде решен, категорична е Манолова.

Манолова разясни какви са стъпките оттук нататък, които левицата смята да предприеме. "Имаме две важни предизвикателства пред БСП в момента - това са персонални промени и промени в секторните политики и в цялостната политика. Очакваме анализ и отчет за изпълнението на програмата на правителството за една година управление. Ще поставим конкретни задачи пред всеки един министър. Въпросът не е в персонализацията, а в определени политики, които трябва да се случат. Загубихме изборите, защото левите избиратели нямат усещането, че БСП управлява. Те нямат усещането, че социалните ангажименти се изпълняват. Най-важното, което трябва да се ускори в работата на правителството е икономическата политика и възстановяването й. Ние затънахме в социални мерки, а най-бързо може да се подобри живота на хората след подобряване на икономиката", обяви Манолова.

Не казвам, че няма да има промени, но темповете на правителството сякаш се забавиха. Хората искат промяната да дойде по-бързо. За над управлението не е на всяка цена. Ще подкрепим всяко предложение, което ще доведе до бързо подобряване на живота на хората, завърши Манолова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4244 35

Свързани новини

Коментари 35

Добави коментар
m markov

2014.06.08 | 16:17

35
Гейско бъдеще,анално постъпателно.

2014.06.07 | 22:44

26
На тази езикът е по голям от краката

2014.06.07 | 22:45

34
Майка ви да еbа, комунистическа!
....

2014.06.07 | 22:45

33
СерГЕЙ СтаниШЕФ има голямо ГЕЙСКО бъдеще!!!!

2014.06.07 | 22:45

32
Комунягите са Мосюлмани.Там те виждат своето бъдеще и поле за изява.Простите мосюлмани няма да разберат кой командва Алах или Партията.Партията взима решения казва им че алах тка е казал и те отиват да мрът за 40 девици в рая.Идеален електорат,не питат нищо, не се бунтуват, не получават нищо,промити мозъци,точно в това състояние ги искат комунетата.Разрешават им да крадат и убиват неверниците,т.е. християните, и те са много доволни.Византийците са го разбрали това преди комунягите,лошото е че и те го знаят.Простия народ "мосюлманите"ще превземе света , а те ще командват и ще разпределят "солидарно" благата на света.
Бжежински

2014.06.07 | 22:45

31
Ами да си върви тогава,чий го търси в България???????
Знаете ли?

2014.06.07 | 22:44

30
Работата на Сергей в Брюксел е да записва всички заседания с флашка и да ги предава в Москва. За да могат в Москва да знаят всичко и да са подготвени.
аборигена

2014.06.07 | 22:44

29
Сър гея има бъдеще голямо ама на червените фенери в Холандия.
баба гицка

2014.06.07 | 22:44

28
и гея и бея и злодея и лайнекоя СЛУЖАТ НА д.с. = кгб --- ВИНАГИ ЛЪЖЦИТЕ ЩЕ ГУБЯТ === НАРОДЕ ТЪРСИ ИСТИНАТА И САМО ТОГАВА ЩЕ БЪДЕШ ДОБРЕ --- червените боклуци И ЛЪЖЦИ СЕ СТРАХУВАТ ОТ ИСТИНАТА

2014.06.07 | 22:44

27
Европейско може но не и Българско!!!
Maртин

2014.06.07 | 22:44

25
Е това беше достоен виц!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини